NavMenu

OTP banka donirala novčanu podršku bolnicama i dostavno vozilo Institutu Torlak

Izvor: eKapija Subota, 11.04.2020. 14:46
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: miamia/shutterstock.com)Ilustracija
U borbi protiv virusa korona, OTP banka je donirala Institutu za virusologiju, vakcine i serume Torlak dostavno vozilo u vrednosti preko 3 miliona dinara. Banka je dodatno donirala ukupno 2.650.000 dinara Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, Kliničkom centru u Nišu, Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije – Dečije odeljenje, Opštoj bolnici u Subotici i gradu Valjevo, koji prikuplja sredstva za lokalne zdravstvene institucije.

Takođe, OTP banka je olakšala svojim klijentima način na koji mogu da doniraju sredstva na zvanični račun RFZO.

U ovako teškim okolnostima, dostavno vozilo će za Institut Torlak imati značajnu ulogu u transportu testova na virus Covid-19, i time će direktno pomoći u bržoj i efikasnijoj dostavi rezultata. Vozilo je u potpunosti prilagođeno za ove potrebe i poseduje dodatnu opremu koja uključuje ugrađenu termoizolaciju, rashladni uređaj i termopisač koji beleži temperaturu.

Zahvalnost zaslužuju i partneri OTP banke i OTP Leasinga koji su dali svoj doprinos u ovoj donaciji – Renault Nissan Srbija i Reno Sava.

Solidarnost je sada od nemerljivog značaja i zato je OTP banka pozvala svoje klijente da ako su u mogućnosti, pomognu zdravstveni sistem svojom novčanom donacijom.


Da bi olakšala klijentima postupak doniranja, banka je račun RFZO uvrstila u predefinisane šablone u okviru svoje e-banking aplikacije.

Kako bi zaštitila klijente i zaposlene, banka preduzima propisane mere od strane Svetske zdravstvene organizacije, od početka pandemije.

Radi odgovornijeg postupanja tokom trajanja borbe sa koronavirusom, banka svoje klijente upućuje na beskontaktne i digitalne servise, koji su dostupni im 24/7 i koje mogu koristiti iz svojih domova.

Za sve hitne zahteve, ekspoziture OTP banke ostaju na raspolaganju radnim danima sa prilagođenim radnim vremenom od 9 do 14 časova, dok je kontakt centar na raspolaganju od 9 do 15 časova.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Finansije

Priboj traži investitora za proizvodni pogon vredan 6 mil EUR - Na prodaju parcele u Slobodnoj zoni površine 7.082 m2

Opština Priboj raspisala je javni oglas za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta površine 7.082 m2, u svojini Industrijskih parkova doo Priboj. U pitanju su sve katastarske parcele čija početna cena iznosi približno 15,6 miliona dinara, a nalaze se u okviru Slobodne zone Priboj. Investitor se obavezuje da na kupljenom zemljištu u narednoj godini izgradi proizvodni pogon površine najmanje 5.000 metara kvadratnih, zaposli

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.