NavMenu

Kompanija TeleGroup donirala sredstva za nabavku respiratora za zdravstvene ustanove u Srbiji i pridružila se akciji Grada Beograda

Izvor: eKapija Petak, 10.04.2020. 10:31
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/Fernando Zhiminaicela)Ilustracija
Kompanija TeleGroup donirala je sredstva za nabavku dva respiratora za zdravstvene ustanove u Srbiji priključivši se akciji koju je pokrenula međunarodna organizacija UNICEF.

Cilj akcije je pružanje podrške našem zdravstvenom sistemu u borbi suzbijanja pandemije virusa Covid-19 kako bi se najugroženijim pacijentima obezbedila neophodna medicinska nega, navodi ova kompanija na svom sajtu.

TeleGroup se priključio i akciji Grada Beograda u prevozu i distribuciji paketa sa osnovnim životnim namirnicama za starije sugrađane koji žive na teritoriji Beograda.

- Sada je više nego ikada neophodna solidarnost i proaktivna podrška privrednog sektora našoj državi u borbi suzbijanja pandemije i pružanja pomoći najugroženijem delu stanovništva. Pored nabavke respiratora, pružamo podršku gradu Beogradu u prevozu i distribuciji paketa sa osnovnim životnim namirnicama za penzionere sa minimalnim primanjima koji žive na teritoriji grada Beograda. Obezbedili smo vozila, a naši volonteri su već tokom vikenda krenuli sa isporukom paketa po gradskim opštinama. Verujemo da ćemo kao društvo prevazići ovu tešku situaciju i da ćemo zajedno sa partnerima iz javnog i privatnog sektora pronaći nove načine za oporavak domaće ekonomije u periodu koji je pred nama - istakao je ovim povodom Žarko Filipović direktor kompanije TeleGroup d.o.o. Beograd.


Kompanija TeleGroup će nastaviti sa pružanjem podrške zdravstvenom sistemu Srbije i široj društvenoj zajednici kroz slične akcije.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.