NavMenu

Proizvođači doniraju plastične infektivne i otpadne kese privremenim bolnicama

Izvor: eKapija Četvrtak, 09.04.2020. 15:35
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: RAW4/shutterstock.com)Ilustracija
Članice Sekcije proizvođača plastičnih kesa Privredne komore Srbije doniraće infektivne plastične kese i kese za otpad privremenim bolnicama, kao i drugim ustanovama i objekatima u Srbiji sa ciljem podrške u borbi protiv širenja pandemije Covid-19, saoptila je PKS.

- Proizvođači su pokazali izuzetan stepen solidarnosti i društvene odgovornosti ponudivši veliku količinu infektivnih plastičnih kesa i kesa za skladištenje otpada. Takođe, spremni su da sami distribuiraju kese na mesta gde su neophodne, a prema instrukcijama našeg Udruženja. Firme sa juga Srbije robu će isporučiti u Nišu, iz centralne Srbije i Beograda u Beogradu, a iz Vojvodine u Novom Sadu. Isporuka će biti u utorak, 14. aprila i u sredu, 15. aprila - ističe Dragan Stevanović, sekretar Udruženja za hemijsku, gumarsku i industriju nemetala PKS.

Kompanije proizvođači infektivnih plastičnih kesa i kesa za otpad koje na ovaj način žele da pomognu u borbi protiv pandemije su Polipak doo Batočina, Limited Niš, Foka Gornji Milanovac, Laki Plus Čačak, Vital Drenovac, Niksan Nova Pazova, Rk Plast Subotica, Koki Plast Niš, Nina Plast, Pinus Zemun, Mediapak Niš, Sak Plast Ćuprija i Petrović Plastik Supska.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.