NavMenu

Nelt donirao 240.000 EUR za nabavku respiratora - Neoplanta poklonila robu vrednu 6 miliona dinara za pomoć najugroženijim Beograđanima

Izvor: eKapija Petak, 27.03.2020. 17:49
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Petinov Sergey Mihilovich/shutterstock.com)Ilustracija
Kompanija Nelt donirala je 240.000 EUR Republičkom fondu zdravstvenog osiguranja za nabavku 10 respiratora za lečenje najtežih oblika bolesti Covid 19, dok je kompanija Neoplanta poklonila robu u vrednosti od šest miliona dinara kao deo paketa za akciju pomoći za 173.000 Beograđana starijih od 65 godina sa najnižim penzijama, saopšteno je iz Nelta.

- Naš fokus je na snabdevanju stanovništva, kojima su naši proizvodi neophodni kako bi što jednostavnije prebrodili trenutnu situaciju - ističu iz ove grupacije.

U saopštenju se dodaje i da proteklih mesec dana sve kompanije Nelt grupe preduzimaju preventivne mere sa ciljem prevencije dobijanja i širenja virusa među zaposlenima.

- Od ponedeljka 16. marta većina kolega iz back-office-a upućena je na rad od kuće. Ugrožene grupe su poslate na plaćeno odsustvo. Svi naši zaposleni na terenu su informisani i opremljeni neophodnim sredstvima za zaštitu i dezinfekciju. Otkazana su sva poslovna putovanja, i zabranjeni sastanci sa više od troje učesnika. Kreirali smo tim za krizne situacije koji se sastoji od ključnih Neltovih menadžera i specijalista koji su modifikovali plan održanja kontinuiteta našeg poslovanja u segmentima distribucije i logistike. Definisane su ključne funkcionalnosti i planirani koraci koji su u vezi sa operacijama koje obavljamo, kako bismo na vreme i u najboljoj mogućoj meri snabdeli tržišta proizvodima iz našeg portfolija. Naši skladišni radnici, dostavljači, prodavci, izlagači robe su dnevno na terenu. Poslovni procesi funkcionišu u normalnom modu, a sa principalima, državnim institucijama, poslovnim organizacijama i drugim poslovnim partnerima imamo svakodnevne kontakte i koordinaciju - navode iz Nelta i dodaju da nastavljaju posvećeno da brinu o zaposlenimana svim tržištima.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.