Izvor: eKapija | Sreda, 25.03.2020.| 17:05
Izdvojite članak Odštampajte vest

Delta Holding će svakodnevno obezbeđivati obroke za medicinsko osoblje KBC Dragiša Mišović i Infektivnu kliniku i Kliniku za pulmologiju KCS

Ilustracija (Foto: Goran Bogicevic/shutterstock.com)
Delta Holding, članica Globalnog dogovora u Srbiji, najavila je da će hotel Crowne Plaza od danas pripremati 120 obroka za zdravstvene radnike KBC Dragiša Mišović i dve bolnice Kliničkog Centra Srbije (Infektivnu kliniku i Kliniku za pulmologiju).

Iz kompanije su dodali da je u ovom trenutku "najpotrebnija podrška najhrabrijim i najpožrtvovanijim članovima našeg društva, medicinskom osoblju koje danonoćno neguje bolesnike".

- U situaciji kada se ceo svet suočava sa globalnom pandemijom COVID19, veoma je važno da budemo solidarni i pružimo podršku onima kojima je najpotebnija. Kompanija Delta Holding pokazala je još jednom da je društveno odgovorna kompanija, čija se odgovornost prema društvu, u ovoj situaciji, na prvom mestu ogleda u zaštiti zdravlja zaposlenih, njihovih porodica i klijenata, štiteći na taj način i zdravlje čitave zajednice - naveli su iz Delta Holdinga.

Kompanija je pozvala sve članice Globalnog dogovora da se vode njihovim primerom i da, na način na koji mogu, pomognu da ovu situaciju što brže i bezbolnije prebrodimo.

Mreža Globalnog dogovora u Srbiji je na raspolaganju da informacije o aktivnostima članica podeli kroz svoje kanale, kao i da pomogne u povezivanju članica, zaključuje se u saopštenju Globalnog dogovora u Srbiji i Trag fondacije.Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.