Izvor: eKapija | Petak, 07.02.2020.| 10:00
Izdvojite članak Odštampajte vest

PR agencija Right otvara prvu biblioteku za decu na Institutu za majku i dete

PR agencija Right odlučila je da u toku ove godine pokrene društveno odgovorni projekat i otvori prvu dečju biblioteku na Institutu za majku i dete. Zajedno sa svojim partnerima i klijentima, agencija će prikupljati knjige za decu uzrasta do 15 godina kao i nameštaj i igračke, kako bi kreirala savremenu i pristupačnu biblioteku i deci učinila lakšim period lečenja.

Knjige su od izuzetnog značaja za razvoj i inteligenciju dece, a stručnjaci, pedagozi i psiholozi ističu da čitanje knjiga deci u ranijem uzrastu podstiče kreiranje poverenja između njih i roditelja. Ukoliko, dok je dete u najranijem periodu odrastanja, roditelj sa njim provodi dnevno makar 15 minuta u čitanju, to će razviti veliko pouzdanje deteta u roditelja.

Susret sa dobrom knjigom može izmeniti sudbinu duše, a u sudbini ove dece nažalost je zapisano da moraju prebrzo da odrastu. Zbog toga pozivamo sve koji su u mogućnosti da pruže svoj doprinos projektu putem donacije knjiga, nameštaja ili igračaka. Ukoliko želite da podržite našu akciju možete nas kontakirati putem mejla office@right.rs ili putem naših naloga na društvenim mrežama.

Hajde da zajedno izgradimo carstvo mašte za decu koja su se prerano susrela sa problemima odraslih.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.