NavMenu

Pomoć za decu u SOS Dečijem selu Kraljevo

Izvor: eKapija Utorak, 28.01.2020. 12:25
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: SewCream/shutterstock.com)Ilustracija
Povodom nedavno obeleženih novogodišnjih i božićnih praznika, humanitarna organizacija SOS Dečija sela Srbija i JKP Infostan Tehnologije Beograd su udružili snage, te je svim Beograđanima uz decembarski račun za objedinjenu naplatu komunalnih usluga, na adresu stigla i uplatnica za pomoć deci bez roditeljskog staranja, koja odrastaju u SOS Dečijem selu Kraljevo.

U SOS Dečijem selu Kraljevo trenutno živi 75 dece iz cele Srbije, uzrasta od 0-18 godina, u 16 porodičnih kuća sa SOS roditeljima. Ono što odrastanje u ovakvom okruženju čini posebnim jeste sam koncept brige o deci bez roditeljskog staranja - deca rastu u porodičnom okruženju, biološka braća i sestre ostaju zajedno, svakom detetu se pristupa individualno i svako dete dobija kontinuiranu brigu do osamostaljenja.

Imajući u vidu da je ovako sveobuhvatan i posvećen način brige o mališanima dugotrajan i traži kontinuirana ulaganja, a da se sredstva za rad naše organizacije u najvećoj meri obezbeđuju zahvaljujući dobroj volji donatora, partnera i prijatelja, želeli bismo da istaknemo koliko nam je podrška građana važna.

- Pozivamo sve građane da nam u duhu proteklih praznika pomognu da deci bez roditeljskog staranja, koja odrastaju u SOS Dečijem selu Kraljevo, obezbedimo srećnije odrastanje u domu punom ljubavi - navodi se u saopštenju.

Željeni iznos za pomoć SOS Dečijem selu Kraljevo građani mogu uplatiti popunjavanjem uplatnice na prednjoj strani, a ukoliko žele da nastave da pružaju podršku redovno kao fizičko ili pravno lice više detalja mogu naći na vebsajtu www.sos-decijasela.rs.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.