Izvor: eKapija | Sreda, 20.11.2019.| 09:51
Izdvojite članak Odštampajte vest

I Milica Mandić u sastavu Visa tima za Olimpijske i Paraolimpijske igre u Tokiju 2020. godine

Visa, globalni partner tehnologije plaćanja na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama do 2032. godine je predstavila svoj sastav sportista Visa tima za Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine. Predstavljajući 43 tržišta Visa trenutno u svom timu ima više od 70 sportista u preko 30 sportova, uključujući i nove sportove u okviru igara: surfovanje, skejtbording i sportsko penjanje. U timu je i tekvondistkinja Milica Mandić, olimpijska šampionka iz Londona.

Ovo je objavljeno na Samitu Visa tima koji je održan u Centru za inovacije kompanije Visa u San Francisku. Samit sportistima pruža mogućnosti da unaprede svoju finansijsku pismenost, izvuku korist iz digitalnih transakcija i unaprede svoj lični brend.

- Kao jedan od najstarijih partnera Međunarodnog olimpijskog komiteta, Visa se raduje predstojećim Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine. Igre u Tokiju 2020. godine, najveće do sada, biće ispraćene sa preko 7.000 sati programa i tri milijarde minuta strimovanog sadržaja - otkriva Kris Kurtin, brend i marketing menadžer za inovacije, Visa.

- Čast mi je da sam deo Visa tima i da delim sa drugima duh ovog globalnog brenda koji se zalaže za prihvatanje različitosti - navela je Milica Mandić, kojoj brend Visa pruža podršku od 2016. i Olimpijskih igara u Riju. - Učešće na Olimpijadi za mene uvek predstavlja jedinstveno iskustvo i cilj koji me motiviše tokom cele sportske karijere.

Sastav Visa tima za Tokio 2020. godine uključuje još olimpijskih pobednika (Simon Bajls, gimnastika, SAD, Kejti Ledeki, plivanje, SAD i Jelisaveta Mereško, paraplivanje, Ukrajina), kao i svetske šampione (Megan Rapino, fudbal, SAD, P. V. Sindu, badminton, Indija i Marijana Pahon, BMX, Kolumbija), kao i nove učesnike Olimpijade i Paraolimpijade (Kanoa Igaraši, surfovanje, Japan, Popi Star, skejtbording, Australija i Šona Makol, sportsko penjanje, Kanada).
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.