NavMenu

Srpski humanitarac uz rame Gejtsu i Zakerbergu

Izvor: eKapija Sreda, 09.10.2019. 11:50
Komentari
Podeli
Filip Filipi (Foto: YouTube/screenshot)Filip Filipi
Britanski magazin za preduzetništvo i investicije (Entrepreneur and Investor) nazvao je srpsko-kanadskog humanitarca Filipa Filipija jednim od "5 najinspirativnijih filantropa" pored Marka Zakerberga, Bila i Melinde Gejts kao i glumice Rosario Dоson.

Tekst govori o trenutnim uspesima kanadske muzičke scene, koju je Filip Filipi napustio sa 24 godine kako bi osnovao humanitarnu organizaciju 28. Jun. Kao dete koje je moralo da napusti domovinu zbog rata, uspeo je da preokrene svoj život i sakupi i pošalje više od 7 mil USD humanitarne pomoći.

Članak je nastao nakon HipHopKanada priče - koju je promovisao DJ Post Malona - o Filipovom humanitarnom radu u Ujedinjenim nacijama kao i učestvovanju na prošlomesečnom UN klimatskom samitu pored Grete Tunberg, saopštili su iz organizacije 28. jun.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.