Izvor: Promo | Četvrtak, 29.08.2019.| 14:19
Izdvojite članak Odštampajte vest

Kompanija Tarkett podržala Fondaciju Novak Đoković u rekonstrukciji dečijeg vrtića u Svilajncu

(Foto: Tarkett)
Donacijom vinil podne obloge i volonterskom akcijom zaposlenih, kompanija Tarkett podržala je rekonstrukciju dečijeg vrtića u Svilajncu, koju finansira Fondacija Novak Đoković.

Tokom akcije, tim zaposlenih u kompaniji volonterski se uključio u poslove ugradnje donirane podne obloge, pružajući podršku profesionalnim instalaterima na postavljanju Tarkett poda.

Inicijativa je deo Tarkett Cares programa podrške razvoju lokalne zajednice. Projekat predstavlja nastavak saradnje Fondacije Novak Đoković i Tarkett-a kao lidera u industriji podnih obloga, u okviru koje je kompanija nedavno podržala i izgradnju vrtića u Mačvanskom Prnjavoru.

Rekonstrukcijom vrtića u Svilajncu kapacitet je proširen za 75 dodatnih mesta, a obezbeđeni su kvalitetni uslovi za razvoj i odrastanje mališana.

U okviru Tarkett Cares programa, Tarkett je ovog leta donirao pod i materijal za postavljanje poda u tri učionice Elektrotehničke škole Deveti maj u Bačkoj Palanci, koji je takođe postavljen u volonterskoj akciji Tarkett tima.

Predškolskoj ustanovi Mladost donirano je više od 300 m2 tekstilnih podnih obloga, u cilju poboljšanja uslova za rad u vrtićima u Bačkoj Palanci.
Sa terena (Foto: Tarkett)

Kompanija je tradicionalno podržala i Festival ekološkog pozorišta, gde su važan doprinos dali predstavnici tima za ekologiju, organizujući edukativno - ekološku radionicu Green je IN, sa ciljem deljenja znanja o pravilnom odlaganju otpada i zaštiti okruženja sa najmlađim sugrađanima u Bačkoj Palanci.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.