Izvor: eKapija | Četvrtak, 10.01.2019.| 13:36

Zaposleni u firmi Invictus media napravili kućice za pse lutalice

(Foto: Invictus media)
Nisu samo pojedinci ti koji se angažuju i pomažu nemoćnijima od sebe. Kada radite u jednoj humanoj firmi, onda se ove stvari podrazumevaju, kažu za portal Petface zaposleni u firmi Invictus media, koji su došli na sjajnu ideju – poslednje dane 2018. godine provešće u pravljenju i postavljanju kućica za napuštene kuce sa Novog Beograda.

- Svi u firmi volimo životinje, pa smo spojili lepo, korisno i humano. Došli smo na ideju da poslednje radne dane provedemo u pravljenju kućica za napuštene kuce i mace i da iste onda postavimo na nekoliko lokacija na Novom Beogradu - kaže Bojana, jedna od zaposlenih.

Tim je nabavio sav potreban materijal i zajedničkim snagama 10 kućica za napuštene pse vrlo brzo je bilo spremno za postavljanje.

- Napravili smo 10 kućica, od kartona i stiropora, a preko njih smo stavljali najlone kako ne bi kisnule. Naravno, svaka kućica je dobila i svoje toplo ćebence. Prve smo postavili kod popularne Piramide i još dve na oba novobegradska keja, a preostale ćemo rasporediti na još neke lokacije, tu na Novom Beogradu, kaže Bojana, koja je zajedno sa kolegama odličan primer kako se svi možemo angažovati i jedan radni dan na poslu posvetiti ovakvim, humanim delima.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.