NavMenu

SBB i SBB fondacija donirali 15.000 EUR dečjim svratištima širom Srbije

Izvor: eKapija Ponedeljak, 31.12.2018. 11:54
Komentari
Podeli
Mališani su se najviše obradovali Deda Mrazu i poklonima (Foto: Olaf&McAteer)Mališani su se najviše obradovali Deda Mrazu i poklonima
Predstavnici kompanije SBB i SBB fondacije posetili su, zajedno sa svojim zaposlenima, svratišta i prihvatilišta za decu i mlade širom Srbije povodom donacije u iznosu od 15.000 EUR, saopštila je je ta kompanija.

Pored donacije u vidu televizora, računara, bele tehnike, video nadzora, konzole za igru, u Svratištu i Dnevnom centru za decu ulice u Beogradu, Svratištu za decu i mlade u Novom Sadu, Centru za razvoj usluga socijalne zaštite "Kneginja Ljubica" u Kragujevcu, kao i Domu za decu i omladinu bez roditeljskog staranja "Spomenak" u Pančevu, svu decu posebno su obradovali i novogodišnji paketići koji su im ovom pilikom uručeni.

Marko Tošić, direktor Centra za integraciju mladih, zahvalio se predstavnicima SBB-a i SBB fondacije i istakao da su zahvaljujući njima dobili mogućnost da srede krov, okreče oba svratišta i da su dobili preko potrebne paketiće za sve njihove korisnike.

- Imamo veliki broj dece, više od 350, koja svakodnevno dolaze u svratište koje u Beogradu postoji više od deset godina. Pored svih donatora koji su uz nas i bez kojih ništa ne bi bilo moguće, naši najveći donatori su zapravo građani i naše kompanije - rekao je Tošić.

- Znajući koliko je bilo koji vid donacije i pomoći ovoj deci, posebno u ovom periodu godine značajan, kao i da se njihov broj tokom zimskih dana drastično povećava, želeli smo da im pomognemo i koliko je to moguće - istakla je direktorka SBB fondacije Jovana Lukić.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.