Izvor: eKapija | Sreda, 26.12.2018.| 11:33

Apel za donaciju hrane napuštenim životinjama - Akcija MCF MegaCom Filma traje do 20. januara

(Foto: Beograd.rs)
Distributerska kuća MCF MegaCom Film u saradnji sa Kombank dvoranom organizuje prikupljanje hrane za životinje iz prihvatilišta Draževac povodom trećeg nastavka filma Bela i Sebastijan 3: Najbolji prijatelji.

- Akcija će trajati do 20. januara i pozivamo sve ljude velikog srca da se priključe i pomognu životinjama da lakše provedu zimu - apelovali su iz MCF MegaCom Filma.

Akciji se pridružila i kompanija Zoo Hobby koja je donirala 2 tone hrane i time podržala ovo humanitarno delo.

- Zoo Hobby brine o dobrobiti naših ljubimaca svojom ponudom vrhunske hrane i opreme, kao i o dobrobiti napuštenih životinja svojim učešćem u ovakvim akcijama - navodi se na sajtu firme MCF MegaCom Film.

Inspiracija za ovakav poduhvat bila je fantastična priča o bezuslovnoj ljubavi i prijateljstvu između dečaka i psa koja stiže u domaće bioskope 27. decembra. U novom francuskom ostvarenju filma Bela i Sebastijan 3: Najbolji prijatelji Sebastijan pokušava da spase svoju najbolju prijateljicu i njene štence od misterioznog čoveka koji se iznenada pojavljuje i pokušava da ih otme tvrdeći da je Bela njegov pas.

Da li će Sebastijan uspeti u onome što je naumio saznaćemo uskoro, a ovim putem distributerska kuća MCF MegaCom Film poziva sve sugrađane da učestvuju u akciji i pomognu životinjama iz prihvatilišta Draževac.

U prihvatilištu ima više od 300 životinja različitih vrsta - mačke, psi, papagaji, magarac, ždrebe, labudovi, itd. Sva fabrički upakovana hrana za životinje je dobrodošla, a svoje donacije zainteresovani mogu ostaviti u holu Kombank dvorane na obeleženom mestu.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.