Izvor: eKapija | Petak, 02.11.2018.| 16:53
Izdvojite članak Odštampajte vest

Kompanija BAT Srbija uručila računarsku opremu Vranju

Potpisivanje ugovora o donaciji
Kompanija British American Tobacco (BAT), donirala je vrednu računarsku opremu Gradu Vranju, koji će donaciju dalje preusmeriti onima kojima je ta pomoć najpotrebnija. Budući da je jedan od postulata poslovanja kompanije upravo društvena odgovornost, BAT već dugi niz godina kontinuirano investira u osavremenjivanje opreme i edukaciju u oblasti digitalne pismenosti kao preduslov budućeg razvoja celokupnog društva, a posebno lokalne zajednice, saopštila je kompanija.

- Izuzetno smo ponosni na konstantna ulaganja naše kompanije u modernizaciju tehnologije, kako u okviru BAT sistema, tako i donacijama ka društvenoj zajednici i institucijama kojima je pomoć neophodna. Svesni smo koliko je u današnje vreme digitalizacije neophodno ići u korak sa novim znanjima i trendovima a upravo iz tog trazloga, želimo da pomognemo da što veći broj institucija i građana u Srbiji ima mogućnost da radi na najsavremenijoj opremi. Ovakva praksa ostaće opredeljenje naše kompanije i u budućnosti - izjavio je direktor fabrike BAT Vranje, Richard Vredenberg.

Donacija Gradu Vranju predstavlja nastavak aktivnosti na ovom polju, s obzirom da je kompanija prošle godine donirala vrednu računarsku opremu Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Tokom proteklih 15 godina British American Tobacco veliku pažnju i resurse posvećuje korporativnoj društvenoj odgovornosti, u prilog čemu govori činjenica da je od svog dolaska na srpsko tržište investirala preko milion evra u društveno odgovorne projekte. Potvrda društveno odgovornog poslovanja, došla je i u vidu brojnih nagrada i priznanja koje je kompanija dobila.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.