NavMenu

Uz podršku NIS-a otvoren sportsko-rekreativni centar u Kanjiži

Izvor: eKapija Ponedeljak, 22.10.2018. 10:32
Komentari
Podeli
(Foto: NIS)
U Kanjiži je svečano otvoren Sportsko-rekreativni centar, smešten u zdanju koje potiče iz 19. veka, koje je uz podršku NIS-a dobilo novi sjaj. U okviru programa "Zajednici zajedno" kompanija NIS kompletno je renovirala veliku sportsku halu i salu za džudo gde će profesionalni sportisti, deca, sportski klubovi, kao i rekreativci, moći kvalitetno da treniraju i da se bave sportom, objavljeno je na sajtu NIS-a.

Kompanija NIS je podržala rekonstrukciju ovog centra sa 5 miliona dinara, gde su, pored uređenja spoljašnjosti i unutrašnjosti zdanja, između ostalog ugrađeni i energetski efikasni grejni sistem i elektroinstalacije.

Svečanom otvaranju prisustvovali su predstavnici lokalne samouprave, kompanije NIS, kao i mnogobrojne zvanice.
Robert Fejstamer, predsednik opštine Kanjiža, ovom prilikom zahvalio je kompaniji NIS na podršci obnovi sportskog centra u Kanjiži i naglasio značaj dugogodišnje uspešne saradnje.

- Već 10 godina lokalna zajednica i NIS uspešno sarađuju. Jako mi je drago što je NIS kroz program "Zajednici zajedno", koji svake godine sprovodi, podržao ovaj projekat i izdvojio sredstva za obnovu ove zgrade koja je prvenstveno namenjena omladini i sportu - naveo je predsednik opštine Kanjiža.

Milan Borenović, direktor Pogona "Severni Banat" u NIS-u istakao je značaj ulaganja kompanije NIS u mlade i sport.


- NIS posebnu brigu vodi o ulaganju u mlade, sport i promociju zdravog načina života. Zbog toga smo sa posebnim zadovoljstvom podržali ovaj projekat koji za nas predstavlja budućnost na delu, jer ulaganjem u profesionalni i rekreativni sport, naša kompanija ulaže u buduće generacije - naglasio je Borenović.

Svojim delovanjem i ulaganjem u zajednicu, NIS je u protekloj deceniji kroz program "Zajednici zajedno" uložio više od milijardu dinara u realizaciju više od 900 projekata u gradovimaa i opštinama širom Srbije. Samo u opštinu Kanjiža kompanija je kroz društveno odgovorne projekte uložila više od 51 milion dinara i doprinela realizaciji 92 projekta, navodi se u tekstu na sajtu NIS-a.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu - MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica

Telekom Srbija grupa nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi. Na svečanosti organizovanoj povodom otvaranja poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić, presecanjem vrpce simbolično su otvorili novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka i na taj način označili još jedan značajan korak u širenju poslovanja ove kompanije na velikim

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.