Izvor: eKapija | Ponedeljak, 22.10.2018.| 10:32
Izdvojite članak Odštampajte vest

Uz podršku NIS-a otvoren sportsko-rekreativni centar u Kanjiži

(Foto: NIS)
U Kanjiži je svečano otvoren Sportsko-rekreativni centar, smešten u zdanju koje potiče iz 19. veka, koje je uz podršku NIS-a dobilo novi sjaj. U okviru programa "Zajednici zajedno" kompanija NIS kompletno je renovirala veliku sportsku halu i salu za džudo gde će profesionalni sportisti, deca, sportski klubovi, kao i rekreativci, moći kvalitetno da treniraju i da se bave sportom, objavljeno je na sajtu NIS-a.

Kompanija NIS je podržala rekonstrukciju ovog centra sa 5 miliona dinara, gde su, pored uređenja spoljašnjosti i unutrašnjosti zdanja, između ostalog ugrađeni i energetski efikasni grejni sistem i elektroinstalacije.

Svečanom otvaranju prisustvovali su predstavnici lokalne samouprave, kompanije NIS, kao i mnogobrojne zvanice.
Robert Fejstamer, predsednik opštine Kanjiža, ovom prilikom zahvalio je kompaniji NIS na podršci obnovi sportskog centra u Kanjiži i naglasio značaj dugogodišnje uspešne saradnje.

- Već 10 godina lokalna zajednica i NIS uspešno sarađuju. Jako mi je drago što je NIS kroz program "Zajednici zajedno", koji svake godine sprovodi, podržao ovaj projekat i izdvojio sredstva za obnovu ove zgrade koja je prvenstveno namenjena omladini i sportu - naveo je predsednik opštine Kanjiža.

Milan Borenović, direktor Pogona "Severni Banat" u NIS-u istakao je značaj ulaganja kompanije NIS u mlade i sport.

- NIS posebnu brigu vodi o ulaganju u mlade, sport i promociju zdravog načina života. Zbog toga smo sa posebnim zadovoljstvom podržali ovaj projekat koji za nas predstavlja budućnost na delu, jer ulaganjem u profesionalni i rekreativni sport, naša kompanija ulaže u buduće generacije - naglasio je Borenović.

Svojim delovanjem i ulaganjem u zajednicu, NIS je u protekloj deceniji kroz program "Zajednici zajedno" uložio više od milijardu dinara u realizaciju više od 900 projekata u gradovimaa i opštinama širom Srbije. Samo u opštinu Kanjiža kompanija je kroz društveno odgovorne projekte uložila više od 51 milion dinara i doprinela realizaciji 92 projekta, navodi se u tekstu na sajtu NIS-a.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.