NavMenu

Putnici na beogradskom aerodromu mogu donacijama podržati UNICEF

Izvor: eKapija Četvrtak, 12.07.2018. 13:10
Komentari
Podeli
IlustracijaIlustracija
Protokol o strateškoj saradnji između AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd i UNICEF-a , koji su potpisali direktor UNICEF-a u Srbiji, Michel Saint-Lot, i izvršni direktor AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd, Raša Ristivojević, doprineće da deca u Srbiji dobiju najbolje uslove za rast i razvoj od najranijeg detinjstva, navodi se u saopštenju UNICEF-a.

Svi građani koji putuju i borave na aerodromu, ali i brojni turisti koji posećuju Beograd, sada imaju mogućnost da svojim donacijama podrže programe koje UNICEF sprovodi u Srbiji. Ovi programi za cilj imaju da obezbede optimalan razvoj dece u ranom detinjstvu, kvalitetno i obrazovanje za svako dete, odgovarajuću socijalnu zaštitu, kao i socijalno uključivanje marginalizovane dece i adolescenata.

- UNICEF ima bogatu tradiciju saradnje sa avioindustrijom i aerodromima širom sveta. Veliko mi je zadovoljstvo što smo u Srbiji započeli saradnju sa Aerodromom Nikola Tesla i što ćemo, zahvaljujući solidarnosti putnika koji prolaze kroz ovaj aerodrom, zajednički doprineti da deca u Srbiji dobiju odgovarajuću negu i zaštitu od najranijeg uzrasta, da budu školovana, da odrastaju u porodičnom okruženju - rekao je Michel Saint-Lot, direktor UNICEF-a u Srbiji.

- Aerodrom Nikola Tesla, kao društveno odgovorna kompanija, uvek se rado odaziva pozivima koji podrazumevaju pomoć posebno kada je reč o najmlađim članovima našeg društva. Zahvaljujemo se UNICEF-u na inicijativi za saradnju. Smatramo da deci i mladima treba posvetiti posebnu pažnju. Za naše najmlađe putnike koji borave na aerodromu dok čekaju svoj let, omogućili smo različite sadržaje kako bi im to vreme proteklo što prijatnije. Formirali smo posebne prostorije za roditelje sa decom, komforne zone, igraonicu, itd.

Aerodrom Nikola Tesla, uz svoje svakodnevne aktivnosti, brine i o ostvarenju pozitivnog uticaja na svoje bliže i dalje okruženje kroz saradnju sa lokalnim zajednicama i društvom u celini - izjavio je izvršni direktor Aerodroma Nikola Tesla, Raša Ristivojević.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.