Izvor: eKapija | Četvrtak, 04.01.2018.| 13:36
Izdvojite članak Odštampajte vest

Aksa Kids Mega Store darovala prvorođene bebe u 2018. godini

Aksa Kids Mega Store, jedan od vodećih lanaca bebi i dečje opreme u našoj zemlji i članica Keprom Grupe, darovala je i ove godine prvorođene bebe u gradovima u kojima ima svoje maloprodajne objekte.

Poklon koji je sadržao vaučer u vrednosti od 5.000 dinara za kupovinu u Aksi i robni deo poklona sa proizvodima za bebe, dobila su prvorođena deca u Novom Sadu, Kragujevcu, Čačku, Nišu, Kruševcu, Zrenjaninu, Šapcu i Novom Pazaru. Aksin poklon paket dobile su i prve bebe rođene u pet porodilišta u Beogradu - Višegradska, Narodni front, Zvezdara, Zemun i Lazarevac.

- Darivanje prvorođenih beba u godini je tradicija koju Aksa sa ponosom neguje. Kao društveno odgovorna kompanija koja brine o najmlađima i njihovim porodicama ovo je naš skromni doprinos borbi za povećanje nataliteta u našoj zemlji - rekla je Jelena Stančić, menadžer za odnose sa javnošću kompanije Aksa.

Kako su saopštili iz ove kompanije, osim darivanja prvorođenih beba još jedna akcija koju Aksa godinama praktikuje u vreme novogodišnjih praznika je i doniranje paketića deci iz ugroženih kategorija. Tako su ove godine paketiće od Akse dobili najmlađi članovi Saveza slepih iz Kragujevca, deca članovi Organizacije slepih i slabovodih iz Zrenjanina i predškolci i učenici od prvog do četvrtog razreda OŠ Sveti Sava iz Šapca, u kojoj se školuju deca sa posebnim potrebama.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.