Izvor: Promo | Utorak, 26.12.2017.| 14:59
Izdvojite članak Odštampajte vest

Da li ste i vi komšijama poželeli sve najlepše za praznike?

Da postoje komšije koje dele više od pozdrava dokaz je stambeno-poslovni kompleks Central Garden u čijem parku je na inicijativu investitora izraelske kompanije AFI Europe i Shikun & Binui Group i ove godine povodom najradosnijih zimskih praznika organizovano druženje za stanare.

Drugu godinu zaredom u susret novogodišnjim praznicima, park u srcu prvog beogradskog kondominijuma pretvoren je u poligon magije ukojoj su podjednako uživali najmlađi stanari i njihovi roditelji. Nastup dečjeg hora, Deda Mraz, maskote omiljenih crtanih junaka, slatkiši koji su se krili u pinjati, novogodišnji paketići bili su samo deo programa za mališane, dok su odrasli uživali u čaju, kuvanom vinu i druženju sa komšijama.

Da se praznični duh darivanja proširi i izvan Central Gardena, pobrinuli su se investitori projekta koji su i ove godine otkupili radove mališana iz udruženja roditelja i dece sa invaliditetom Plava školjka i kreativno-edukativnog centra Kec. Na taj način nastavljena je lepa tradicija koja, pored društveno-odgovornog karaktera, ima za cilj da dečjim crtežima oplemeni prostor kondominijuma i podseti na univerzalne vrednosti.

Novogodišnji praznici su idealna prilika za stvaranje uspomena u krugu najbližih. Želja investitora je da ovakvim okupljanjima neguje porodične vrednosti i dobre stare komšijske tradicije za koje savremeni tempo života ostavlja sve manje vremena. Zato ne zaboravite i vi da vašim komšijama makar u prolazu poželite srećne praznike.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.