NavMenu

Tikkurila pomogla obnovu narodnih kuhinja u Beogradu

Izvor: eKapija Sreda, 13.12.2017. 14:06
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: mertcan/shutterstock.com)Ilustracija
Nataša Stanisavljević, v.d. sekretarke za socijalnu zaštitu Grada Beograda i Đoka Janjušević, generalni direktor kompanije Tikkurila, obišli su danas punkt Narodnih kuhinja u Ulici Nikole Grulovića 14 u Velikom Mokrom Lugu. U pitanju je jedan od 15 punktova koje je Tikkurila obnovila u beogradskim opštinama Stari grad, Vračar, Zemun, Novi Beograd, Zvezdara, Voždovac, Grocka, Barajevo, Rakovica, Obrenovac i Lazarevac.

Kompanija Tikkurila, poznata po svojoj dugoj tradiciji u proizvodnji boja i lakova,završila je tokom decembra obnovu punktova Narodnih kuhinja, ukupna vrednost donacije prevazilazi milion dinara. Za obnovu ukupno 15 punktova Narodnih kuhinja, Tikkurila je donirala materijal i izvođačke radove - bojenje zidova i drugih površina, zamenu dotrajalih sanitarnih elemenata, obezbeđivanje novih pultova i ostalih elemenata neophodnih za rad u prostorijama namenjenim za prijem i podelu hrane, navodi se u saopštenju ove kompanije.


U Beogradu zasad ima 12.624 korisnika Narodne kuhinje i za sve njih je obezbeđen jedan topli obrok dnevno, koji se distribuira na ukupno 52 punkta, dodaje se u saopštenju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Niška multifunkcionalna dvorana kulture sa 2.000 mesta ipak će se graditi na drugoj lokaciji - Raspisan konkurs za idejno rešenje

Grad Niš raspisao je konkurs za izradu idejnog rešenja izgleda novog višenamenskog objekta kulture u Nišu. Buduća multifunkcionalna dvorana kulture gradiće se na katastarskim parcelama br. 262/1 i 263/1 K. O. Niš-Ćele Kula, ukupne površine 2,21 ha. Reč je o zemljištu u neposrednoj blizini Roda centra na Vizantijskom bulevaru. Objekat treba da sadrži ulazni višenamenski hol (komunikacija, prostor za izložbe i prostor za virtuelne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.