Izvor: eKapija | Sreda, 13.12.2017.| 14:06

Tikkurila pomogla obnovu narodnih kuhinja u Beogradu

Ilustracija (Foto: mertcan/shutterstock.com)
Nataša Stanisavljević, v.d. sekretarke za socijalnu zaštitu Grada Beograda i Đoka Janjušević, generalni direktor kompanije Tikkurila, obišli su danas punkt Narodnih kuhinja u Ulici Nikole Grulovića 14 u Velikom Mokrom Lugu. U pitanju je jedan od 15 punktova koje je Tikkurila obnovila u beogradskim opštinama Stari grad, Vračar, Zemun, Novi Beograd, Zvezdara, Voždovac, Grocka, Barajevo, Rakovica, Obrenovac i Lazarevac.

Kompanija Tikkurila, poznata po svojoj dugoj tradiciji u proizvodnji boja i lakova,završila je tokom decembra obnovu punktova Narodnih kuhinja, ukupna vrednost donacije prevazilazi milion dinara. Za obnovu ukupno 15 punktova Narodnih kuhinja, Tikkurila je donirala materijal i izvođačke radove - bojenje zidova i drugih površina, zamenu dotrajalih sanitarnih elemenata, obezbeđivanje novih pultova i ostalih elemenata neophodnih za rad u prostorijama namenjenim za prijem i podelu hrane, navodi se u saopštenju ove kompanije.

U Beogradu zasad ima 12.624 korisnika Narodne kuhinje i za sve njih je obezbeđen jedan topli obrok dnevno, koji se distribuira na ukupno 52 punkta, dodaje se u saopštenju.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.