Izvor: eKapija | Sreda, 25.10.2017.| 17:18
Izdvojite članak Odštampajte vest

Grand kafa obeležila jubilej akcijom "Podrška za poverenje"

Društveno odgovornom akcijom pod nazivom "Podrška za poverenje" Grand kafa je obeležila jubilarnih 20 godina rada, tako što je poslužila i donirala kafu dežurnim ustanovama u gradovima širom Srbije.

Kako navode iz Grand kafe, njihovi timovi posetili su tokom 20 sati, na prelazu između 23. i 24. oktobra, bolnice, hitnu pomoć i gradsku čistoću u Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu i Subotici.

- Doneti nekome kafu dok radi noću svoj odgovoran posao je topao ljudski gest, posebno u današnje vreme kad nam je pažnja sve potrebnija, jer Grand kafa postoji već 20 godina upravo zbog ljubavi i poverenja koju potrošači imaju prema nama. Do sada smo se na različite načine trudili da pokažemo koliko cenimo njihovo poverenje, a da bi jedno prijateljstvo raslo i razvijalo se pažnja bi trebalo da bude na prvom mestu. Zato smo želeli da pokažemo da smo uvek tu kao pravi prijatelji i komšije - izjavio je Andrej Bele, generalni direktor Grand kafe.

Iz Grand kafe podsećaju da je ova kompanija od svog osnivanja razvila dugu tradiciju poklanjanja i društveno odgovornih aktivnosti prema zajednici i potrošačima.

- Akcija "Podrška za poverenje" posvećena je onima koji su budni dok mi spavamo i koji doprinose tome da naši gradovi budu bolja mesta za život.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.