Izvor: eKapija | Subota, 07.10.2017.| 13:23

Humanost pobedila na Porsche teniskom turniru poznatih

Učesnici teniskog kupa
Poznate ličnosti nastavile su humanu misiju i ponovo se okupile u želji da pomognu onima kojima je to najpotrebnije – na 16. Porsche teniskom turniru poznatih.

Ova jedinstvena humanitarna i sportsko-zabavna manifestacija održana je tokom vikenda (30. septembar i 1. oktobar) na terenima TC Novak i okupila je veliki broj poznatih ličnosti – koji redovno i na zapaženom rekreativnom nivou igraju tenis.

Pored zabave, druženja i dobre energije, viđen je sjajan tenis na Dorćolu, a pobedu su odneli Žarko Lazetić u muškoj i Adriana Čortan u ženskoj konkurenciji. Njih dvoje su bili najbolji u jakoj konkurenciji koju su, između ostalih činili Dražen Dalipagić, Savo Miloševć, Milan Kalinić, Kiki Lesendrić, Niggor, Andrej Kulundžić, Dušan Borković, Mili, Srećko Jarić, Marko Đurovski, Aleksandar Gajšek, Slobodan Trkulja, Marko Vidojković, Jellena, Irena Mišović, Nenad Marjanović, Joca Stefanović, Miša Obradović, Filip Miletić, Ivan Gavrilović, Peđa D Boy, Nikola Kuljača, Goga Grubješić, Nenad Jestrović i mnogi drugi...

Trofeje pobednicima su uručili srpska teniserka Bojana Jovanovski i Bogdan Obradović, nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije, sada potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.