Izvor: eKapija | Ponedeljak, 02.10.2017.| 15:33

Peta ekonomska škola u Rakovici dobila Kabinet za preduzetništvo

Kabinet za preduzetništvo u Petoj ekonomskoj školi u Rakovici
Peta ekonomska škola Rakovica dobila je danas Kabinet za preduzetništvo, prvi koji je uređen po svetskim standardima i opremljen sadržajem neophodnim za sastanke, prezentacije, proizvodnju, timske aktivnosti i javne nastupe.

Kabinet je uredila i opremila Velika četvorka, odnosno zaposleni u najvećim svetskim revizorsko-konsultantskim kućama KPMG, Deloitte, PricewaterhouseCoopers i Ernst & Young, navedeno je u zajedničkom saopštenju tih kompanija.

- Peta ekonomska je škola sa najvećim brojem nastavnika u Srbiji koji su prošli obuku za sprovođenje preduzetničkih sadržaja sa učenicima, a đaci škole osvajaju značajne nagrade na regionalnim i nacionalnim takmičenjima učeničkih kompanija. Nadamo se da će im preduzetnički kabitet, koji je opremljen sa četiri laptop računara, štampačem i skenerom, zidnim monitorom za prezentacije i radnim tablama, pomoći da ostvaruju još bolje rezultate - izjavila je menadžer ljudskih resursa KPMG-a Marijana Pavlović.

Uprkos konkurentskim odnosima, najveće svetske revizorske kuće u Srbiji već osam godina, pod sloganom Zelena četvorka, sprovode zajedničke humanitarne akcije. Do sada je 800 zaposlenih učestvovalo u ozelenjavanju Ade Huje, renoviranju Gerontološkog centra Bežanijska kosa, renoviranju učionica škole u Sremskim Karlovcima i doma Drinka Pavlović u Beogradu.

Projekat opremanja kabineta za preduzetništvo sproveden je u saradnji sa Dostignućima mladih, dodaje se u saopštenju.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.