Izvor: eKapija | Četvrtak, 19.01.2017.| 14:55
Izdvojite članak Odštampajte vest

Marbo Product poklanja kreativni Chipsy kutak za 10 studentskih domova

Sa predstavljanja kampanje "Svaki dan ima bolji ukus uz osmeh"
Oko 8.000 studenata smeštenih u 10 studentskih domova u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici, Čačku i Kosovskoj Mitrovici, kao i u Sarajevu i Banja Luci, dobiće priliku da koriste kreativni Chipsy kutak koji će kompanija Marbo Product donirati u okviru nove Chipsy kampanje - "Svaki dan ima bolji ukus uz osmeh".

Chipsy i Marbo Product će opremiti zajedničke prostorije u studentskim domovima i na taj način doprineti boljim uslovima za život i učenje. Projekat se realizuje uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, kao i Ministarstva za obrazovanje, nauku i mlade kantona Sarajevo i Ministarstva prosvete i kulture Republike Srpske.

Iz Marbo Producta navode da su, kao deo kampanje pokrenute sa idejom da svaki dan ima bolji ukus uz osmeh, lansirane i nove kesice sa osmesima koje su ujedno i rekvizit za deljenje osmeha i pravljenje selfija. Cilj je da potrošači svoje selfije podele uz oznaku #podeliosmeh, odnosno #podijeliosmijeh na tržištu Bosne i Hercegovine, doprinesu da smehometri na sajtovima www.chipsy.rs i www.chipsy.ba prebroje što više osmeha i na taj način pomognu da studentski domovi što pre dobiju svoj Chipsy kutak.

Pored društveno odgovornog aspekta, kampanja predstavljena u sredu, 18. januara 2017. godine, donosi osmeh na lice i svim ljubiteljima Chipsy-ja. Naime, svi koji od 1. februara - kada počinje nagradna igra, podele svoj osmeh uz oznaku #podeliosmeh ili #podijeliosmijeh na Facebook stranici Chipsy, kao i na ličnim Twitter ili Instagram nalozima, mogu da da osvoje bicikle, mobilne telefone iPhone 7 i automobil Fiat 500. Nagradna igra traje do kraja marta, kada će biti izvučeni dobitnici glavnih nagrada.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.