Izvor: eKapija | Ponedeljak, 21.11.2016.| 12:19
Izdvojite članak Odštampajte vest

Umetnička dela mališana oplemenila kondominijum - Central Garden podržao decu sa invaliditetom

Stambeno-poslovni kompleks Central Garden u Beogradu od danas je bogatiji za 75 umetničkih dela koja su napravila deca sa invaliditetom. Investitori projekta AFI Europe i"Shikun & Binui Group otkupili suradove mališana iz udruženja roditelja i dece sa invaliditetom Plava školjka i kreativno-edukativnog centra Kec.

Sedamdeset i pet pravih malih umetničkih dela, koja sada krase hodnike kondominijuma, izrađeno je različitim tehnikama: dekupaž, fraktal, presovano cveće i drvene bojice.

Investitori projekta Central Garden prepoznaju trud i naporan rad dece sa posebnim potrebama i ovom donacijom samo nastavljaju niz svojih društveno-odgovornih akcija. Istovremeno, žele da podsete svoje stanare da sreću čine male stvari i da nečije malo nekome može da znači mnogo.

Central Garden će nastaviti da osluškuje potrebe svojih sugrađana baš kao što osluškuje i potrebe svojih stanara. Ovaj jedinstveni kondominijum, smešten u samom centru Beograda, do jeseni 2018. godine prostiraće se na 100.000 kvadrata, sa 500 stambenih jedinica, poslovnom kulom od 16.000 kvadrata, maloprodajnim prostorom sa brojnim uslužnim sadržajima i najvećim privatnim parkom u Beogradu na čak 2.600 kvadrata.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.