Izvor: eKapija | Ponedeljak, 10.10.2016.| 13:56
Izdvojite članak Odštampajte vest

Zaposleni kompanije EY obnovili deo Doma za decu i omladinu Drinka Pavlović

Zaposleni revizorsko-konsultantske kompanije EY (Ernst&Young) u volonterskoj akciji "Moja kuhinjica" renovirali su prostorije Doma za decu i omladinu Drinka Pavlović, saopštio je EY.

U takmičenju CSR projekata u kompaniji EY na nivou Centralne i Jugoistočne Evrope, kompanija EY u Srbiji sa projektom "Moja kuhinjica" osvojila je grant od 5.000 USD, koje je uložila u renoviranje prostorija Doma za decu i omladinu Drinka Pavlović. Osnovna ideja ovog projekta bila je adaptacija jedne stambene jedinice u okviru doma, u cilju pripreme starijih tinejdžera za samostalan život koji im sledi u narednom periodu.

Osim toga, zaposleni kompanije EY organizovali su mnogobrojne radionice za decu, te su najmlađi imali priliku da učestvuju u kreativnoj radionici ukrašavanja mafina, dok su oni stariji stekli osnovna znanja i veštine u kuhinji. Takođe, za starije članove doma zaposleni kompanije EY pripremili su i radionicu "Kako do posla", te im dali smernice kako da što bolje napišu svoj CV i apliciraju za posao.

Inače, kompanija EY je letos u okviru humanitarne akcije velike četvorke, pod nazivom "Velika četvorka zajedno za decu doma Drinka Pavlović" učestovala u akciji unapređenja uslova doma za decu i prostorija ragbi kluba Drinka Pavlović u Beogradu, dodaje se u saopštenju EY.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.