Izvor: eKapija | Četvrtak, 09.06.2016.| 09:58
Izdvojite članak Odštampajte vest

I GUD kikiriki voli sport - Predstavljen novi dres Košarkaške reprezentacije Srbije

U Osnovnoj školi "Kralj Petar Prvi", mestu na kome je pre skoro jednog veka odigrana prva košarkaška utakmica u Beogradu, predstavljeni su novi dresovi košarkaških selekcija Srbije.

Natpisi na novom dresu, čija najupadljivija razlika u odnosu prethodni jeste velika zastava Srbije na bočnoj strani, biće na latinici. Na svoj propratnoj opremi (duksevima, majicama za treninge, majicama za zagrevanje...) natpisi će biti ispisani ćiriličnim pismom.

GUD kikiriki, brend kompanije "Marbo Product" članice "PepsiCo", zvanični sponzor Košarkaškog saveza Srbije pridružio se svečanoj promociji novog dresa reprezentativnih selekcija Srbije. Naime, kesice GUD kikirikija u predstojećoj sezoni na teren izlaze u dresovima reprezentacije Srbije, odnosno u novoj redizajniranoj ambalaži.

Nova, redizajnirana kesica GUD kikirikija predstavljena je zajedno sa novim dresovima reprezentacije na revijalnoj manifestaciji u organizaciji Košarkaškog saveza Srbije u saradnji sa sponzorima, a publika se podsetila zvaničnih dresova iz pedesetih, sedamdesetih, devedestih i dvehiljaditih.

- Košarka je sport prema kome srpski narod gaji posebne emocije i ponosni smo što naši košarkaši i košarkašice postižu izvanredne rezultate. Zbog toga nam je velika čast što je brend GUD deo tima za pobede Košarkaškog saveza Srbije. Sport je važna oblast za "PepsiCo" grupu čiji je "Marbo" deo, i mi partnerski pomažemo veliki broj prestižnih sportskih turnira. Kroz ovo partnerstvo se nadamo da ćemo srpskim košarkašima i košarkašicama dati podršku i vetar u leđa u osvajanju novih medalja - istakao je Michail Orfanoudakis, komercijalni direktor kompanije "PepsiCo" za Zapadni Balkan.

Kompanija "Marbo Product" sa brendom GUD deo je pula sponzora Košarkaškog saveza Srbije od 2015. godine.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.