NavMenu

Kompanija "Eko Serbia" podržala "BELhospice" kampanju za prikupljanje sredstava za izgradnju prvog stacionarnog hospisa u Srbiji

Izvor: eKapija Utorak, 22.03.2016. 12:18
Komentari
Podeli

"BELhospice" i "Eko Serbia""BELhospice" i "Eko Serbia"
Leo D'аеs, belgijski ambasador u Srbiji i predsednik Odbora pokrovitelja "BELhospice" kampanje, zajedno sa generalnim direktorom kompanije "Eko Serbia", Goranom Dejanovićem, postavio je prvu donatorsku kutiju koje će od danas biti na "Eko" pumpama u Beogradu i okolini.

Sva prikupljena sredstva biće usmerena za izgradnju prvog hospisa u Srbiji.

- Velika nam je čast da uvek pomažemo onima kojima je pomoć potrebna a posebno smo ponosni na ovaj projekat budući da su onkološki pacijenti u Srbiji jedna od najugroženijih grupa. Nadamo se da će se mnoge kompanije i pojedinci pridružiti ovoj humanitarnoj akciji - izjavio je Goran Dejanović.

"BELhospice" je u novembru 2015. godine započeo veliku kampanju pod sloganom "Budi tu!" za izgradnju prvog stacionarnog hospisa u Srbiji, ustanove za smeštaj onkoloških pacijenata čije je simptome bolesti nemoguće kontrolisati u kućnim uslovima, u kojoj će pacijentima biti pružen najviši nivo usluga palijativnog zbrinjavanja.

Kompanija "Eko Serbia" a.d. osnovana je u septembru 2002. godine kao članica poslovne grupe "Hellenic Petroleum", energetskog lidera u Grčkoj i regionu jugoistočne Evrope. U Srbiji je uložila preko 100 mil EUR, a zapošljava preko 800 ljudi. Danas u Srbiji kompanija posluje kroz mrežu od 53 benzinske stanice i planira da nastavi sa ekspanzijom, sa ciljem da proizvodi i usluge kompanije budu dostupne širom zemlje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.