NavMenu

Dom zdravlja Leskovac dobio novi aparat za službu radiologije - Donacija kompanije "Yura" vredna 3,6 miliona dinara

Izvor: eKapija Četvrtak, 17.03.2016. 09:24
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Rajko Karišić)Ilustracija
Kompanija "Yura" donirala je Službi za radiološku dijagnostiku Doma zdravlja Leskovac, savremeni kolor dopler ultrazvučni aparat, u vrednosti od 3, 6 miliona dinara.

U prošloj godini "Yura" je Opštoj bolnici Leskovac donirala kolor dopler aparat za Službu ginekologije u ukupnoj vrednosti od 3 miliona dinara, a 2014. skoro 500 dušeka i jastuka i oko 1.000 posteljina u ukupnoj vrednosti od 2,8 miliona dinara.


Grad Leskovac je, kada je reč o Domu zdravlja, u 2015. godini adaptirao i rekonstruisao veliki broj zdravstvenih ambulanti u svim krajevima grada. U ovu svrhu uloženo je oko 19,2 miliona dinara.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.