NavMenu

Novih deset stipendista "Hemofarm Fondacije"

Izvor: eKapija Četvrtak, 31.12.2015. 11:23
Komentari
Podeli
U okviru nacionalne kampanje "Svim srcem za mlade", predstavnici "Hemofarm Fondacije" uručili su ugovore o stipendiranju 21. generaciji stipendista.

- Iako se mladi danas suočavaju sa strepnjama za posao i dalje usavršavanje, želimo da uputimo jasnu poruku da znanje nikad ne gubi vrednost, i da je to jedina prava investicija. Dodela nacionalnih stipendija je kruna naše nacionalne kampanje Svim srcem, započete prošle godine. Ponosni smo što je stipendiranje mladih jedna od prvih aktivnosti Fondacije još pre 20 godina zapravo i temelj svih kasnijih humanitarnih inicijativa, – rekla je Sanda Savić, članica Upravnog odbora Fondacije "Hemofarm" i direktorka korporativnih poslova i komunikacija "Hemofarma".

Sanda Savić je podsetila da je, samo u poslednjih 13 godina, "Hemofarm Fondacija" donirala više od 4,3 mil EUR za oko 3.180 stipendija. Ugovore o stipendiranju za akademsku 2015 /2016 potpisalo je 10 studenata: Ivana Kostić - Medicinski fakultet u Nišu, Vladimir Sokolović - Medicinski fakultet u Nišu, Aleksa Korugić - Medicinski fakultet u Beogradu, Jovana Stević – Medicinski fakultet u Beogradu, Mirjana Crnogorac - Farmaceutski fakultet u Beogradu, Dragana Miloradović - Medicinski fakultet u Kragujevcu, Aleksandra Petrović - Medicinski fakultet u Nišu, Milica Visnjevac - Medicinski fakultet u Beogradu, Dragana Bradić – Farmaceutski fakultet u Beogradu i Nikoleta Markagić - Medicinski fakultet u Kosovskoj Mitrovici.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.