Izvor: eKapija | Sreda, 18.11.2015.| 14:59
Izdvojite članak Odštampajte vest

Tradicionalna humanitarna akcija "Novogodišnja kutija"

Credit Agricole banka Srbija i kompanija "METRO Cash & Carry Srbija", u saradnji sa Sekretarijatom za obrazovanje i dečju zaštitu Gradske uprave Grada Beograda i nevladinom humanitarnom organizacijom "Banka hrane", potpisale su novi sporazum o saradnji i najavili zajedničko učešće u humanitarnom projektu "Novogodišnja kutija".

U ime Grada sporazum je potpisala gradska sekretarka za obrazovanje i dečju zaštitu Snežana Đurić, ispred kompanije "METRO Cash & Carry Srbija", generalni direktor Roberto Mancuso, a sa strane Credit Agricole banke Srbija Svetozar Šijačić, član Izvršnog odbora Credit Agricole banke i Raško Tomašević, rukovodilac za marketing, komunikacije i poslovanje sa fizičkim licima, saopšteno je iz Credit Agricole banke.

Projekat "Novogodišnja kutija" uspešno se realizuje od 2009. godine, i do sada je više od 6.000 dece primilo novogodišnje paketiće. Od ove godine akcenat se stavlja na podršku prirodnim porodicama i na unapređenje kvaliteta života dece u njima.

U okviru akcije, Credit Agricole Srbija i "METRO Cash & Carry Srbija" će donirati proizvode i sredstva za novogodišnje paketiće za najmlađe i organizovati predstavu tokom koje će mališanima biti uručeni paketići koji će im na pravi način dočarati radost prazničnog darivanja.

"Novogodišnja kutija" je nastavak humanitarne akcije "Magični doručak", koju su kompanije Credit Agricole banka Srbija i "METRO Cash & Carry Srbija" i nevladina organizacija "Banka Hrane" organizovale početkom ove godine. Tada je za potrebe škola za decu sa smetnjama u razvoju obezbeđeno više od osam i po tona hrane, navedeno je u saopštenju.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.