Izvor: eKapija | Subota, 21.02.2015.| 15:54
Izdvojite članak Odštampajte vest

Obnovljen vrtić "Dečja radost" u Svilajncu

Vrtić "Dečja radost" u Svilajncu, uništen u prošlogodišnjim razornim poplavama koje su pogodile Srbiju, obnovljen je uz pomoć donacija firmi i pojedinaca. Na veliku radost čak 450 mališana koji su pre poplava provodili vreme u vrtiću, on je ponovo otvaren u sredu, 18. februara.

- Obaveza svih nas je da pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija, pogotovo u kriznim vremenima i situacijama. Njima naše malo znači mnogo. Izuzetno nam je drago što smo bili u prilici da pomognemo deci i roditeljima Svilajnca i što će vrtić ponovo biti ispunjen dečjom radošću – istakla je Silvana Tričković, predsednica Upravnog odbora kompanije "NBG Leasing", koja je na kraju dodala da će njena kompanija i dalje nastaviti sa društveno-odgovornim ponašanjem.

Vrtić "Dečja radost" u Svilajncu pretrpeo je ogromnu štetu zbog katastrofalnih poplava koje su prošle godine pogodile našu zemlju. Po povlačenju vode postalo je jasno na kolikom su gubitku stotine mališana, njihovih roditelja, ali i cela zajednica Svilajnca. Srećom, mnogi su prepoznali težak trenutak i svojim donacijama pomogli su obnovu vrtića.

Kompletan menadžment lizing kompanije angažovao se kako bi se prikupila što značajnija donacija za obnovu "Dečje radosti". Predstavnici "NBG Leasing", koji su prisustvovali svečanom otvaranju vrtića u Svilajncu, želeli su da istaknu da društveno-odgovorne aktivnosti ne zavise od toga da li će se desiti neka katastrofa, već da predstavljaju deo njihovog poslovanja.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.