NavMenu

Kompanija "MK Group" donirala improvizovani bioskop osnovnoj školi u okolini Sjenice

Izvor: eKapija Četvrtak, 19.02.2015. 15:53
Komentari
Podeli
(Foto: represent.rs)
Đacima osnovne škole "Sveti Sava" sa Peštera, u blizini Sjenice, kompanija "MK Group" na čelu sa Miodragom Kostićem obezbedila improvizovani bioskop u jednoj od učionica ove osnovne škole. Prilikom dodele donacije u prostorijama škole, sa đacima se družio naš istaknuti sportista Aleksandar Saša Đorđević.

- Puno mi je srce kada vidim dečije osmehe jer svakom detetu treba omogućiti da se igra, razvija i raste u stimulativnom okruženju. Prosperitet društva zavisi od sadašnje dece i od toga koliko ulažemo u njih - rekao je Aleksandar Đorđević.

- Sećam se svog prvog odlaska u bioskop i ponosan sam što će "MK Group" period detinjstva i odrastanja ove dečice učiniti lepšim, lakšim i srećnijim. Svako od nas je odgovoran da osigura da svako dete dobije jednaku šansu da ostvari svoje potencijale i postane aktivan član društva koji kasnije doprinosi novim generacijama. Zajedno moramo da udružimo napore da deci u Srbiji omogućimo lepše i bezbrižnije detinjstvo - izjavio je Aleksandar Milinković, predstavnik "MK Group".


Kompanija "MK Group" nastaviće da u skladu sa strategijom društveno odgovornog poslovanja podržava ustanove, projekte i inicijative koje za cilj imaju omogućavanje kvalitetnijeg života dece, osoba sa invaliditetom i siromašnih-navoodi se u saopštenju "MK Group".

Osnovna škola "Sveti Sava" u mesnoj zajednici Bare udaljena je od Sjenice 30 kilometara i zimi je često odsečena od ostalog sveta.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.