NavMenu

Brigite Streler postala direktorka četiri filijale kompanije "L’Oréal Balkan"

Izvor: eKapija Sreda, 13.07.2011. 14:10
Komentari
Podeli

Brigite StrelerBrigite Streler

Generalna direktorka kompanije "L’Oréal Balkan" sa sedištem u Beogradu, Brigite Streler (Brigitte Streller) je, posle šest uspešnih godina koje je provela na tom mestu, imenovana i za direktorku filijala u Sloveniji i Hrvatskoj – kompanija "L’Oréal Adria" i "L’Oréal Slovenia". Streler ostaje na čelu "L’Oréal Balkana", te će i nadalje biti zadužena za Srbiju i Bugarsku, a ovog meseca na novoj poziciji preuzima dužnosti i u druge dve zemlje.

- Za mene će ovo biti zaista uzbudljivo novo iskustvo, i nadam se da ćemo nastaviti sa izuzetnim poslovnim uspehom. "L’Oréal Balkan" je uspešna filijala koja je dostigla visok nivo zrelosti kako na nivou poslovanja tako i nivou organizacije, tim u Srbiji je izuzetno profesionalan, samostalan i kreativan, i zaista ne sumnjam u buduća dostignuća - rekla je Brigite Streler.

Brigite Streler je svoju čitavu profesionalnu karijeru, dužu od 22 godine, provela kao deo "L’Oréal Grupe". Kao rođena Austrijanka se prvo pridružila "L’Oréalu" u Austriji, zatim se preselila u Pariz gde je radila kao koordinatorka marketinških aktivnosti za Diviziju proizvoda široke potrošnje, koja uključuje brandove "L’Oréal Paris", "Garnier" i "Maybelline NY". Direktorka marketinga Divizije proizvoda široke potrošnje u Austriji postala je 1995. godine, a 1999. godine nastavila je karijeru kao generalna direktorka iste divizije.

Od 2004. godine veoma uspešno upravlja "L’Oréalom" u Srbiji i Bugarskoj, a od 1. jula je svom dosadašnjem poslovanju dodala je i izazov upravljanja filijalama u Hrvatskoj i Sloveniji - "L’Oréal Adria" i "L’Oréal Slovenia".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.