NavMenu

Siniša Brašanac, MPC Holding - čovek koji puno zna o poslovnom kompleksu Ušće na Novom Beogradu

Izvor: Ekonomist magazin Ponedeljak, 12.03.2007. 15:58
Komentari
Podeli

(Foto: lična arhiva)

Siniša Brašanac je rođen 22.02.1975. godine. Diplomirao je 1998.god. na Pravnom fakultetu u Beogradu, na smeru za međunarodno privredno pravo. Do 2000. god, radio je u Trećem opštinskom sudu u Beogradu, a zatim do 2003. god. kao advokat baveći se prvenstveno trgovinskim i međunarodnim poslovnim pravom.


Od 2003. godine je u MPC Holdingu, gde trenutno obavlja funkciju člana UO MPC Holding i UO MPC Properties. Pored značajne uloge u kreiranju poslovne politike kompanije, neposredno je zadužen za razvoj i realizaciju najvećeg i najreprezentativnijeg real estate projekta u Beogradu Ušće Kompleks, koji se sastoji od 2 kule bliznakinje i regionalnog šoping centra, ukupne površine 180.000m2 i investicione vrednosti cca. 230 mil. eur. kao i za predstojeće listiranje MPC Properties na London Stock Exchange, kao i prvog real estate developera sa podrućja bivše Jugoslavije koji je preduzeo aktivnosti u tom pravcu.

Siniša Brašanac je bio učesnik Druge godišnje konferencije Ekonomist media grupe "Tržište nekretnina Jugoistočne Evrope"

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.