Izvor: Ekonomist magazin | Četvrtak, 08.03.2007.| 15:32
Izdvojite članak Odštampajte vest

Dejan Racić, Delta Real Estate, neko ko vodi strateško planiranje i širenje u regionu Balkana

(Foto: lična arhiva)

Dejan Racić je rođen 01.12.1969. godine u Beogradu. Prva radna iskustva stekao je u Dubajiu, a od 1995. godine nalazi se na značajnim funkcijama u okviru Delta M grupe, najveće privatne kompanije u Srbiji.


Dejan je formirao i bio direktor sektora distribucije proizvoda široke potrošnje, da bi kasnije formirao i sektor maloprodaje. Od 2000. godine je, kao direktor Delta Investa, rukovodio procesima razvoja, izgradnje i adaptacije različitih vrsta objekata u oblasti maloprodaje, filijala banke i osiguranja, kao i auto i logističkih centara za potrebe članica Delta Holdinga.


Trenutno je direktor Delta Real Estate, jednog od vodećih divelopera i investitora u nekretnine na tržištu Srbije i Crne Gore. Zaslužan je za strateško planiranje i širenje poslovanja na širi region Balkana.


Portfolio poslovanja kojim rukovodi obuhvata razvoj, investiranje i upravljanje maloprodajnim, poslovnim, hotelskim i stambenim projektima u skladu sa najvišim internacionalnim standardima.


Kao član ICSC (International Council of Shopping Centers) učestovao je na značajnim međunarodnim sajmovima i forumima, čime umnogome utiče na poboljšanje imidža tržišta Srbije i privlači značajne strane maloprodajne i druge komercijalne aktere.

Dejan RAcić je učesnik Druge godišnje konferencije Ekonomist media grupe "Tržište nekretnina u Jugoistočnoj Evropi"

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.