NavMenu

Zoran Antić, gradonačelnik Vranja - biografija

Izvor: eKapija Četvrtak, 26.07.2012. 11:24
Komentari
Podeli

Zoran AntićZoran Antić


Rođen je u Vranju 03.12.1973. godine. Osnovnu školu "Vuk Karadžić" i Pedagošku akademiju "Ivo Andrić" završio je u Vranju. Vojni rok služio je u Prizrenu i ima čin rezervnog oficira Vojske Srbije. Diplomirao je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, na katedri za međunarodne odnose i spoljnu politiku i ima zvanje diplomiranog politikologa za međunarodne poslove. Svoje šire obrazovanje usavršava na Fakultetu za uslužni biznis u Novom Sadu na katedri za javne finansije. Poseduje brojne sertifikate, diplome i ima završen specijalistički seminar iz oblasti odnosa sa javnošću.

Bio je član Izvršnog odbora Skupštine opštine Vranja u periodu od 2000. do 2004. godine, za resor sporta i omladine i član Opštinskog veća Opštine Vranje od 2004. do 2008. godine, za resor socijalna pitanja, sport i omladina, odnose sa verskim zajednicama, pitanja nacionalnih manjina, etničkih zajednica i sektor nevladinih organizacija. U periodu od 2008- 2012. godine obavljao je funkciju zamenika predsednika Skupštine grada Vranja. Kao član IO SO Vranje i član Opštinskog veća opštine Vranje bio je zadužen za informisanje, i održao preko 150 konferencija za novinare.

Obavljao je dužnost i starešine Saveza izviđača Opštine Vranje od 2002 - 2005. godine, predsednika Ženskog odbojkaškog kluba Vranje od 2001 - 2012. godine i predsednika Sportskog saveza 2001- 2012. godine. Član je Upravnog odbora Sportskog saveza Srbije.

Zoran Antić je član Socijalističke Partije Srbije od 1996. godine, a obavljao je funkcije predsednika mladih socijalista Vranja, predsednika mladih socijalista Pčinjskog okruga, sekretara vranjskih socijalista punih 8 godina i aktuelni je predsednik Gradske organizacije SPS Vranje. U tri mandata je član Glavnog odbora SPS, a u dva mandata član Izvršnog odbora Glavnog odbora SPS.

Oženjen je i otac dvoje dece.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.