Izvor: eKapija | Sreda, 19.10.2011.| 08:27
Izdvojite članak Odštampajte vest

Ivana Zarić, novinarka - biografija

(Foto: b)

Televizija je ušla u moj život kada sam imala samo 4 godine,a sada imam 41. Ne krijem godine, ionako zbog dužine "staža" svi misle da sam starija. Na ulici mi ljudi govore "jao,pa Vi ste mladi", a čak i stariji od mene mi pričaju da su rasli uz moje emisije - tako da smo svi zbunjeni!

Prošla sam sve "škole" tog vremena, hor "Kolibri",muzičku školu,dečiji dramski studio Mike Aleksića,školski program Televizije Beograd, Prekobrojni čas, Studio B, B92,Treći kanal, RTV Pink...i za to vreme završila srednju školu,studirala nemački i novinarstvo. Pošto nisam imala puno vremena za provod i zabavu,naučila sam da se i zabavljam radeći,tako da moja profesija za mene nikada nije bila samo posao.

Uradila sam na stotine intervjua sa probranim domaćim zvezdama i ljudima iz sveta kulture i umetnosti, kao i stotinak intervjua sa holivudskim zvezdama: Mišel Fajfer, Tomom Kruzom, Raselom Krouom, Orlandom Blumom, Kolinom Ferelom, Kameron Dijaz, Dru Barimur, Robinom Vilijamsom. Bila sam voditelj brojnih manifestacija, a od svega što sam radila najviše sam ponosna na emisije koje su se emitovale po 7 godina "Ženske priče" i "Stvaran svet".

Vreme je za zaokret i nove izazove!

Imam muža,dve male ćerke, nekolicinu prijatelja,imam i "Žene" i jako sam srećna!

izvor : www.prva.rs

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.