Izvor: eKapija | Sreda, 15.06.2011.| 12:34
Izdvojite članak Odštampajte vest

Zlatko Brzić novi izvršni direktor kompanije "Imlek"

Teo Vujčić
Teo Vujčić (Foto: b)
(Zlatko Brzić)

Uprava kompanija "Imlek" imenovala je na poziciju izvršnog direktora Zlatka Brzića. Takođe, imenovan je i novi direktor operacija - Teo Vujčić.

Zlatko Brzić se, nakon dugogodišnjeg angažmana u kompaniji "Dukat" u Hrvatskoj i Srbiji, pridružio kompaniji "Imlek" u avgustu 2008. na poziciji menadžment konsultanta, da bi sada bio unapređen na poziciju izvršnog direktora kompanije "Imlek". Prethodne poslovne angažmane je realizovao na poziciji direktora prodaje kompanije "Dukat" u Zagrebu, generalnog direktora u kompaniji "Zagrepčanka" u Zagrebu i generalnog direktora kompanije "Dukat" u Srbiji. Diplomirao je ekonomiju na fakultetu u Zagrebu. Oženjen i otac dvoje dece.

Teo Vujčić
Teo Vujčić (Foto: b)

Teo Vujčić, se takođe nakon pozicija u kompaniji "Dukat" u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, pridružio kompaniji "Imlek" u oktobru 2008. godine na poziciju menadžment konsultanta, a na poziciju direktora operacija unapređen u junu 2011. godine. Radno iskustvo započeo kao senior konsultatnt "AT Kearney", bio član Izvršnog odbora kompanije "Dukat" ("Lactalis") i generalni direktor "Dukata" za teritoriju Bosne i Hercegovine. Na Harvard Business School specijalizovao menadžment i doktorirao na poljoprivrednoj ekonomiji. Magistrirao na Univerzitetu u Zagrebu. Oženjen, ima troje dece.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.