Izvor: eKapija+ | Utorak, 15.12.2020.| 10:47
Izdvojite članak Odštampajte vest

Miodrag Sakić, CEO Energoglobal - "Pouzdana energija", slogan koji naša kompanija istinski živi (VIDEO)

Miodrag Sakić
Miodrag Sakić (Foto: Energoglobal/ Andrej Hićil)
Kompaniju Energoglobal osnovao je 2010. godine Miodrag Sakić. Sada imaju 32 zaposlena sa proizvodnjom u kojoj kvalfikovani radnci i inženjeri svakodnevno rade na razvoju i implementaciji agregata EG serije premijum klase i ECOBOX ekonomske serije, a sve prema specifičnim zahtevima renomiranih domaćih i svetskih firmi.

Sakić je 2003. godine završio Fakultet tehničkih nauka, smer master electrical i od tada je u svojoj struci svim svojim srcem. Zanat je pekao do 2010. i stekao razna iskustva, kada se hrabro odlučio da osnuje svoju kompaniju.

- Na godišnjem nivou isporučimo preko 400 agregata različitih snaga od 3kVA do 2.000kVA i ponosni smo što su nam stalni klijenti NIS, Lidl, Leoni, Aptiv, Delta, kao i najveći broj domaćih građevinskih i elektro firmi, a srce nam je puno što su nam klijenti i objekti od javnog značaja - bolnice, COVID bolnice, domovi zdravlja, škole, vrtići, koridori i tuneli, EPS, EMS, data centar MUP-a, carine, sud, fabrike vode vodovodi, toplane-kotlarnice, stadioni – kaže Sakić.
(Foto: Energoglobal/ Andrej Hićil)
Sarađuju i sa velikim tržnim centrima i poslovnim objektima, a njihovi rentalni agregati su podrška i za velike infrastrukturne projekte i muzičke manifestacije.

- Naš kancelarijski tim svakodnevno se trudi opsluži više od 500 klijenata, jer mi naš slogan "Pouzdana energija", istinski živimo za sve koji su nam dali poverenje. Ova situacija nas je još više ojačala i godinu smo završili uspešno i u proširenom sastavu - kaže naš sagovornik.
(Foto: Energoglobal/ Andrej Hićil)
Energoglobal vrši prodaju novih agregata, instalciju kompetnih sistema za rezervno i besprekidno napajanje (Agregat + UPS) kao i generalno repariranje i automatizaciju polovnih dizel električnih agregata i stanica. Osim prodaje dizel agregata, nude i usluge servisiranja, preventivnog i interventnog održavanja sa daljinskim montoringom 7/24 h. Servis broji 14 članova i 6 mobilnih servisnih ekipa koji su 24 časa dostupni i na raspolaganju za klijente, kako bi njihov posao nesmetano funkcionisao.

Poseduju više od 30 agregata različitih snaga (do 3kVA do 1000kVA) koje rentiraju sa mogućnošću instalacije, prevoza i stalnog prisustva stručnog lica.
(Foto: Energoglobal/ Andrej Hićil)
Direktor ističe kako je zahvalan zaposlenima koji daju maksimum i koji doprinose da u firmi opstaje porodična atmosfera. Najviše vole, kako kaže, da se posle dobrog obavljenog posla se druže i proslave nove poslovne uspehe.
- Želimo da se zahvalimo svim klijentima i poželimo dobrodošlicu novim kako klijentima tako i potencijalno novim kolegama, jer nam je cilj da rastemo i održimo pouzdanu energiju na visokom nivou - poručuje Miodrag.

Dodaje, da želi svima da čestita Novu godinu sa željom da je provedu u zdravlju sa najbližima.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.