NavMenu

Jovan Jovanović, direktor Danos and Associates Beograd

Izvor: AG Nekretnine Sreda, 10.06.2009. 15:41
Komentari
Podeli

Jovan Jovanović je zaposlen na položaju direktora Danos kompanije, firme koja je sastavni deo BNP Paribas grupacije, tj. njene specijalizovane divizije za upravljanje projekata nekretnina.

Diplomirao je Finansije na Canterbury Univerizitetu, stekavši više od 6 godina iskustva iz oblasti korporativih finansija, investicionog bankarstva kao i savetodavnih usluga razvoja nepokretnosti.

Pre preuzimanja vodeće pozicije u Danos kompaniji u Srbiji, njegovo prethodno radno iskustvo se odlikuje angažmanom u vodećim medjunarodnim i domaćim finansijskim korporacijama.

Vodeći tim kompanije koja je članica RICSa, medjunarodnog Kraljevskog instututa za ovlašćene procenitelje nekretnine, a koja posluje sa globalnim brendom BNP Paribas, Jovan Jovanović i njegovi saradnici iz kancelarije predstavljuje sastavni deo intenzivne ekspanzije jednog od svetskih giganata u poslovima konsaltinga za nekretnine.


Njegov lični cilj je zapravo identičan namerama same kompanije, a to je težnja da se postave novi standardi poslovanja u regionu bivše Jugoslavije iz oblasti finansijskog savetovanja, procena vrednosti nekretnina i kapitala, usluga izdavanja i prodaje komercijalnih nepokretnosti, zajedno sa definisanim strateškim ciljem za pozicioniranje Danos kompanije u poslovima privatizacije, spajanja i akvizicije kao i unapredjenju poslovanja svojih klijenata kroz savetodavne usluge.

Pored mnogobrojnih transakcija kao i savetodavnih usluga iz oblasti nekretnina za većinu ključnih medjunarodnih i domaćih klijenata, Jovan je aktivan učesnik i globalnih konferencija i sajmova gde je svojim izlaganjima uvek afirmativno predstavljao Srbiju kao investicionu destinaciju. Takodje autor je nekolicine članaka objavljivanih kako u domaćim, tako i medjunarodnim stručnim časopisima.

Jovan Jovanović pored matičnog, srpskog jezika, tečno govori i engleski i slovenački jezik.

Jovan Jovanović će biti jedan od govornika i na drugom sajmu i konferenciji o nekretninama, REBEC 2009, koja će biti održana u Beogradu, od 22-24.06.2009 (www.rebec.rs)

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Finansije

Feka Automotive gradi energetski efikasan proizvodni objekat - EBRD odobrila 15 mil EUR

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) podržava ovu investiciju odobravanjem kredita od 15 mil EUR kompaniji Feka Automotive (Feka), proizvođaču automobilske rasvete iz Srbije. Feka, koja ima ugovore o snabdevanju sa vodećim međunarodnim proizvođačima automobila kao što su Tojota, Folksvagen i Stelantis, koristiće sredstva da poboljša svoju ukupnu efikasnost i poveća dostupnost pouzdanih uređaja za osvetljenje

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.