NavMenu

Predrag Mihajlović, predsednik Upravnog odbora Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj - NALED

Izvor: eKapija Ponedeljak, 30.03.2009. 14:23
Komentari
Podeli

Predrag Mihajlović rođen je 28.februara 1970. godine.

Posle Ekonomskog fakulteta 1998. godine upisuje "Grenoble Ecole de Management" u Francuskoj i 2002. godine dobija zvanje doktora za poslovnu administraciju.

G. Mihajlović uspešno završava i sledeće kurseve u periodu od 1993. do 2003. godine: Bankarstvo u spoljnoj trgovini/Milano; Radna obuka u međunarodnom odeljenju za brokerske poslove/Udin; Bankarska certifikacija/Beograd; Međunarodna glavna tržišta/London; Analiza bankovnog i državnog rizika/Budimpešta; Globalo upravljanje gotovinom/Njujork; Finasije u trgovini/Dizeldorf; Međunarodno bankarstvo/ Njujork; Upravljanje FX i rizik uticaja kamatne stope/ Budimpešta.

Od 2003. do 2005. godine bio je član CEE Radna grupa za hipotekarna pitanja. 2006. godine postaje guverner u Američkoj privrednoj komori u Srbiji. Od 2007. godine je predsednik Upravnog odbora Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (www.naled-serbia.org). Takođe je u Upravnom odboru "Politike a.d.".

Od 2000. do 2005. godine radio je kao predavač u Megatrend poslovnoj školi.

Sa radnim iskustvom počinje kao trgovac od 1995. do 1996. godine u Londonu. Od 1996. vraća se u Novi Sad i radi u Vojvođanskoj banci u međunarodnom odseku za inostrane zajmove, potom u međunarodnom odseku za evropski projekat-timsko upravljanje i u direkciji za finasijsko upravljanje, sve do 2003. godine kada prelazi u Komercijalnu banku i radi kao specijalni savetnik predsednika do 2004. godine.

Od 2004. do 2008. godine nalazi se na položaju zamenika predsednika Izvršnog odbora i glavnog izvršnog direktora u Komercijalnoj banci.

Od početka 2009. godine se priprema za novu izvršnu poziciju u bankarskom sektoru Srbije.

izvor : www.naled-serbia.org

Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.