NavMenu

Tijana Sekulić, "AT Haus – Art&Technology" – dobitnica Cveta uspeha u kategoriji "naj model", podkategorija "samozapošljavanje"

Izvor: eKapija Četvrtak, 19.06.2008. 11:27
Komentari
Podeli

A: Kneginje Ljubice 7, 11000 Beograd T: 011/32-86-493

W: www.athaus.co.yu

Tijana Sekulić, diplomirani inženjer arhitekture, u svom radu istražuje dve oblasti kreativnosti na koje se posebno fokusirala. Jedna oblast je vizuelna komunikacija, kojom se bavi od malih nogu, kroz crtanje, slikanje, studi je, ali i 3D animacije arhitektonskih objekata, grafički i web dizajn.

Druga je oblast interneta i informaciono komunikacionih tehnologija i refleksija njihove primenenavizuelno izražavanje I komunikaciju. Tijana je projekt menadžer i trener poslovne edukacije u konsultantskoj kompaniji VEZA d.o.o.

Završila je obuku za CEFE trenera (razvoj preduzetništva kroz trening preduzetnika) i član je Asocijacije CEFE-Srbija.

Od prošlegodine je predavač u Lady centru-estetika i stil na predmetu Internet u životu savremene žene.

U rad agencije AT Haus uključeno je četiri generacije žena. Tijana i njena mlađa sestra Aleksandra, mašinski inženjer, organizuju posao i pod motom "Od logoa do veb sajta" kreiraju vizuelni identitet firmi svojih klijenata. "Unose lepotu u poslovanje i pomažu im da budu uspešniji i zadovoljniji" jer one osmišljavaju logo, pripremaju grafičke materijale i veb sajtove putem kojih se klijenti na najbolji način predstavljaju. Najviše vole da rade sa klijentima koji takođe imaju porodične biznise.

Sa partnerskim firmama, koje vode Tijanine drugarice, omišljavaju nastupe na sajmovima, uređuju enterijere i pružaju markentiške i PR usluge.

Osnivanje Agencije, kojom su obezbedile finansijsku nezavisnost, profesionalno ostvarivanje i mogućnost da planiraju vreme, svojom nesebičnošću omogućila im je majka Radmila, a baka Jelka se brine o kvalitetnoj ishrani. Aleksandrine ćerke Mina i Katarina često su kod mame i tetke u agenciji.

Tijanina vizija je kreiranje lepog i funkcionalnog okruženja u kojem će klijenti osećati podršku i oslonac. "Želimo da naši klijenti budu za dovoljni našim radom, kao što smo mi zadovoljni dok radimo za njih".

Tijana je bila kandidatkinja za nagradu ŽENA ZMAJ 2008 Udtuženja poslovnih žena u kategoriji naj model zapošljavanja žena, podkategorija samozapošljavanje, uz žensku podršku četiri generacije žena. Prema rečima predlagača Aleksandre Hristov iz "Hristov Consulting", AT Haus je svojim osnivačima poslužio kao eksperiment koji im je omogućio da na sopstvenom primeru i iskustvu provere kako izgleda voditi svoju firmu i koji su to izazovi na putu ženskog preduzetništva. Društvo žena zmajeva za Tijanu predstavlja izuzetnu čast i veliku obavezu, ma koliko to nekome zvučalo kao stereotip.

Izvor : www.poslovnezene.org.yu

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.