Izvor: RTS | Ponedeljak, 19.12.2016.| 12:08
Izdvojite članak Odštampajte vest

Vladimir Rebić, direktor policije - Biografija

Vladimir Rebić (Foto: YouTube/screenshot)
Vladimir Rebić, novoimenovani direktor policije, rođen je 9. januara 1967. godine u Užicu. Srednju pravno-birotehničku školu završio je u tom gradu, a 1991. godine je diplomirao na Pravnom fakultetu u Beogradu.

U Ministarstvu unutrašnjih poslova radi od avgusta 1992. godine, a počeo je u tadašnjem Sekretarijatu unutrašnjih poslova u Užicu, gde je radio na inspekcijskim i upravnim poslovima bezbednosti saobraćaja.

Od 1996. do 2002. godine obavlja poslove šefa Odseka za inspekcijske i upravne poslove SUP-a Užice, a potom prelazi u Upravu saobraćajne policije da radi na obuci saobraćajaca.

Januara 2010. godine postaje zamenik načelnika Uprave saobraćajne policije i u naredne četiri godine koordinira aktivnosti saobraćajne policije na donošenju podzakonskih akata u cilju implementiranja novog Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Za načelnika Uprave saobraćajne policije imenovan je 20. juna 2014. godine, a zahvaljujući postignutim rezultatima i odličnom profesionalnom radu imenovan je i za vršioca dužnosti direktora policije.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.