NavMenu

Miodrag Koprivica, direktor RTV - Biografija

Izvor: eKapija Sreda, 06.07.2016. 19:28
Komentari
Podeli
Miodrag Koprivica (Foto: YouTube/screenshot)Miodrag Koprivica
Miodrag Koprivica diplomirao je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu 1976. godine. Magistrirao je u Evropskom centru za mir i razvoj pri Univerzitetu Ujedinjenih nacija 2003, a dve godine kasnije doktorirao je menadžment na Fakultetu za menadžment u Novom Sadu. Na istoj instituciji izabran je u zvanje docenta, a uža naučna oblast mu je opšti menadžment.

Kao naučni radnik, učestvovao je na više naučnih skupova i konferencija baveći se temama od značaja za medije. Posebno je zapažen njegov rad na temu: "Multietnički karakter javne medijske ustanove Radio-televizije Vojvodine kao javnog medijskog servisa i njen doprinos EU integracijama".

Miodrag Koprivica ima višegodišnje iskustvo na rukovodećim poslovima u "Radio-televiziji Vojvodine".

Obavljao je i funkciju generalnog direktora "Radio Televizije Novi Sad" u periodu od 1989. do 1991.


Od 2009. zamenik je generalnog direktora RTV-a, a od 14. maja 2016. godine obavlja funkciju vršioca dužnosti generalnog direktora RTV-a.

Koprivica je bio član JUL-a i radio je na mestu direktora marketinga vojvođanske televizije i u "Novosadskom sajmu". Bio je i jedan od troje članova komisije koja je proveravala autentičnost doktorske disertacije nekadašnjeg funkcionera Demokratske stranke i istaknutog vaterpoliste Aleksandra Šapića.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.07.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Pokrenut projekat "Rekonstrukcija srednjevekovnog grada u Kruševcu" - Uskoro izrada dokumentacije za obnovu Lazarevog grada

Evropska unija je preko EU PRO Plus programa obezbedila više od 9,6 mil EUR za realizaciju 18 projekata koji će doprineti boljem životu stanovništa u 30 lokalnih samouprava, koje su prethodno razvile teritorijalne strategije. Ovi projekti će aktivirati potencijale i resurse 11 teritorija, pomoći u rešavanju zajedničkih problema i promovisati zajednički rad većih gradova i manjih opština, uz aktivno učešće civilnog i poslovnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.