NavMenu

Miodrag Koprivica, direktor RTV - Biografija

Izvor: eKapija Sreda, 06.07.2016. 19:28
Komentari
Podeli
Miodrag Koprivica (Foto: YouTube/screenshot)Miodrag Koprivica
Miodrag Koprivica diplomirao je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu 1976. godine. Magistrirao je u Evropskom centru za mir i razvoj pri Univerzitetu Ujedinjenih nacija 2003, a dve godine kasnije doktorirao je menadžment na Fakultetu za menadžment u Novom Sadu. Na istoj instituciji izabran je u zvanje docenta, a uža naučna oblast mu je opšti menadžment.

Kao naučni radnik, učestvovao je na više naučnih skupova i konferencija baveći se temama od značaja za medije. Posebno je zapažen njegov rad na temu: "Multietnički karakter javne medijske ustanove Radio-televizije Vojvodine kao javnog medijskog servisa i njen doprinos EU integracijama".

Miodrag Koprivica ima višegodišnje iskustvo na rukovodećim poslovima u "Radio-televiziji Vojvodine".

Obavljao je i funkciju generalnog direktora "Radio Televizije Novi Sad" u periodu od 1989. do 1991.


Od 2009. zamenik je generalnog direktora RTV-a, a od 14. maja 2016. godine obavlja funkciju vršioca dužnosti generalnog direktora RTV-a.

Koprivica je bio član JUL-a i radio je na mestu direktora marketinga vojvođanske televizije i u "Novosadskom sajmu". Bio je i jedan od troje članova komisije koja je proveravala autentičnost doktorske disertacije nekadašnjeg funkcionera Demokratske stranke i istaknutog vaterpoliste Aleksandra Šapića.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.09.2023.  |  Industrija

Otvoreno prvo industrijsko biološko postrojenje za preradu otpadnih voda

Prvo industrijsko biološko postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda u Beogradu, čija je vrednost 5 mil EUR, otvoreno je u fabrici Smurfit Kappa doo. Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić koja je otvorila ovo postrojenje u prisustvu ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića, direktora Smurfit Kappa grupe za Evropu Saverija Majera i generalnog direktora Smurfit Kappa doo Milana Markovića, naglasila je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.