Izvor: eKapija | Sreda, 22.04.2015.| 22:37
Izdvojite članak Odštampajte vest

Andrej Jovanović, generalni direktor holding kompanije "Moji brendovi" - Biografija

Andrej Jovanović
Andrej Jovanović je generalni direktor nove holding kompanije "Moji brendovi", koja ujedinjuje "Imlek", "Bambi" i "Knjaz Miloš". Karijeru je započeo osnivanjem kompanije "Marbo Product".

Nakon toga, Andrej Jovanović pretvara "Marbo" u apsolutnog lidera u "snacks" industriji u zemlji i čitavom regionu Jugoistočne Evrope.

"Marbo" ubrzo zauzima lidersku poziciju u proizvodnji poznatih snacks brandova "chipsy", "clipsy", "pardon", "max", "minut", "gud".Ove brendove prepoznaje multinacionalna kompanija "PepsiCo" i 2008. godine preuzima "Marbo". U istom periodu pokreće kompaniju "Anbo" u čijem se portfoliu nalaze poljoprivredno dobro Maglić, fabrika "Ikarus" i preduzeće za proizvodnju, montažu i servisiranje liftova "David Pajić Daka".

Godine 2012. učestvuje u osnivanju opšte bolnice "Medigroup", a 2014. započinje rad na razvoju velikih građevinskih projekata kao što jearhitektonsko strukturalni kompleks "A Blok",najveći stambeno-poslovni projekat u Beogradu i čitavom regionu.

U saradnji sa investicionim fondom Mid Europa Partners" kupuje "Imlek", "Bambi" i "Knjaz Miloš" i preuzima vođstvo grupacijom preko nove holding kompanije "Moji brendovi".

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.