NavMenu

Goran Tintor, direktor customer research odeljenja u GFK Srbija

Izvor: Ekonomist magazin Utorak, 17.04.2007. 16:18
Komentari
Podeli

Goran Tintor je direktor customer research odeljenja u agenciji za istraživanje tržišta GfK Srbija. Na ovoj poziciji je od 2002. godine. Pre toga je bio zaposlen u MPC, Beograd na mestu marketing menadžera i menadžera za prodaju, a od 1994. do 1996. je razvijao svoje veštine u poznatoj marketing agenciji SMS/saatchi & Saatchi/Bates kao account executive.

Goran je svoju diplomu ekonomiste stekao na Ekonomskom faklutetu u Beogradu, na smeru za marketing 1999. Za 3 godine je postao magistar društvenih nauka u oblasti marketing, završivši Poslovnu školu univerziteta u Notingemu u Velikoj Britaniji. Goran je dobitnik „Chevening“ stipendije britanskog saveta namenjene talnetovanim diplomcima i stručnjacima.

Kao mladi stručnjak gospodin Tintor je član međunarodnog GfK tima za kvalitet usluga, lokalni ambasador za razmenu znanja u okviru GfK grupe, a njegova stručna interesovanja obuhvataju i marketing menadžment, strategijski marketing, B2B istraživanja, istraživanja u oblasti finansija, maloprodaje i oglašavanja.

Prezentovao je na brojnim konferencijama u Centralnoj i Istočnoj Evropi, a njegovi radovi prisutni su u određenim ekonomskim magazinima.

Goran Tintor je učesnik konferencije Ekonomist media grupe SEEMAR 07, koji se ove godine održava pod sloganom "Inovativna rešenja za inovativni biznis".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.