ISTIČE: 08.01.2024.

Izuzetna kamena vila prvi red do mora, Ljuta1.990.000€

Grad: Kotor

Region: Primorje

Tip: Kuća

Površina: 360m2

Opremljen: Polu opremljen


Opis nekretnine


Površina zemljišta: 651m2

Soba: 4

Br. spratova: 3

Parking: Da


Predstavljajući redak dragulj uz obalu obasjane suncem Ljute, ova kamena vila uz obalu svedoči o profinjenom životu uz more. Omotana bezvremenskom kamenom arhitekturom i promišljeno dizajniranim prostorima, ova nekretnina nudi neuporedivu fuziju elegancije, funkcionalnosti i morskih panorama koje izazivaju strahopoštovanje.


Nekretninu krase:


Tri nivoa bogatstva:

Zakoračite u utočište otvorenog plana u prizemlju, gde se dnevni boravak neprimetno uliva u kuhinju, stvarajući privlačan prostor za okupljanja i opuštanje. Pedantno uređena spavaća soba, sa đakuzijem za podmlađivanje, graniči se sa raskošnom kupatilom, nudeći privatno utočište mira. Dodatno kupatilo povećava udobnost na ovom nivou.


Povišena sofisticiranost:

Na prvom spratu se otkrivaju dve velike spavaće sobe koje odišu udobnošću i spokojem. Namenska skladišna prostorija elegantno ispunjava vaše organizacione potrebe. Dva raskošno uređena kupatila, prepuna vrhunskih uređaja, odražavaju i stil i udobnost. Dodatna soba predstavlja bezbroj mogućnosti – atelje umetnika, kućnu kancelariju ili ugodan kutak za čitanje.


Šik potkrovlje:

Popnite se na potkrovlje, gde vas čekaju dve pomno izrađene spavaće sobe, svaka upotpunjena svojim izvrsno dizajniranim kupatilom. Ovaj nivo je utočište osamljenosti, nudi ambijent nalik na odmaralište i očaravajuće vidike.


Besprekorna unutrašnjo-spoljna harmonija:

Privlačnost vile proteže se izvan njenih enterijera, neprimetno se spajajući sa prostranom, kaskadnom parcelom koja se graciozno spušta sa glavne ceste do azurnog mora. Ovo platno na otvorenom mami za bujnim baštama, restorane na otvorenom i zone za opuštanje, a sve to harmonično uronjeno u zadivljujuću obalnu pozadinu.


Pristup rivi bez premca:

Direktan pristup kristalno čistom moru obeležje je ove vile, osiguravajući da nežni ritam talasa bude trajna serenada u vašem primorskom načinu života.


Dodatne pogodnosti:

Vila ima parking za do četiri automobila sa glavnog puta, zajedno sa garažom do koje se može pristupiti morskim putem. Ovaj promišljeni element dizajna naglašava i udobnost i sigurnost.


Zadivljujuća renovacija:

Ova vila se može pohvaliti pedantno renoviranom, vešto čuvajući svoj klasični šarm dok neprimetno integriše moderne sadržaje, osiguravajući životni stil raskoši i udobnosti.


Superlativan životni stil čeka:

Prigrlite život primorske privlačnosti – raspitajte se već danas da iskoristite priliku da posedujete ovu izuzetnu kamenu vilu u Ljutoj. Vaš san o sofisticiranosti na obali počinje ovde.
Montenegro Prospects doo Bar
- Podaci o ponuđačuMontenegro Prospects doo Bar
Poslovni Centar G9, 14/II
85000 Bar
+382 (0)32 322 489
info@montenegroprospects.com
Teritorije koje pokrivamo
CRNA GORA, SRBIJA
image/svg+xml

Pogledajte ponude po grupama:
Investiranje u nekretnine
Kupovina i prodaja nekretnina
Usluge agencija za nekretnine na rentnoj ili ugovornoj osnovi
Iznajmljivanje ili prodaja zgrada


Podelite: