ISTIČE: 03.01.2024.

Boka House - Mirno utočište u srcu Boke Kotorske


799.000€

Lokacija: Prčanj

Grad: Kotor

Region: Primorje

Tip: Kuća

Površina: 264m2

Opremljen: Da


Opis nekretnine:


Unutrašnja površina: 209m2

Površina zemljišta: 580m2

Terasa: 32m2

Soba: 4

Kupatila: 2

Br. Terasa: 3

Br. Spratova: 2

Parking: Da


Lijepo obnovljena i modernizovana tradicionalna kamena kuća sa zrelim mediteranskim terasastim vrtovima (maslina, čempres, limun, šipak, smokve, mandarine, dud, eukaliptus, palme), samo 150m od mora.

Boka House smještena je na ivici zabačene livade (Lekovina) u primorskom selu Prčanj, okružena borovom i maslinovom šumom, sa prekrasnim pogledom na Bokokotorski zaliv i okolne planine prema vrhovima Lovćena. Stil enterijera je savremen, sa odjekom tradicionalnog crnogorskog porijekla.

U cijeloj kući je klimatizacija i grijanje, ugrađeni su sigurnosni video i senzori pokreta. Nekretnina uključuje zasebnu vrtnu zgradu (šupa/ostava), kameni roštilj i ograđeni parking za dva vozila.


Ulaz: 

Od zatvorenog parkinga za 2 automobila, krivudava vrtna staza vodi do ulaza u kuću, sa velikom terasom od 32m2 u hladu koja pruža savršen "sve sezone" prostor za zabavu.

Prizemlje: 

Moderna kuhinja otvorenog plana sa šankom za doručak i trpezarijom sa podnim pločicama od terakote i peći na drva, koja vodi do svijetle i prozračne dnevne sobe sa "ugrađenim" ormarom od poda do plafona, prozorima dvostruke visine i dvostrukim vratima koja se otvaraju na tradicionalno kameno popločano dvorište. Dnevni boravak ima podno grijanje za hladnije mjesece.

Nolte kuhinja njemačke proizvodnje s granitnim površinama ima električnu ploču za kuvanje i peć, ventilator, mašinu za pranje sudova, veliki frižider sa zamrzivačem i mikrotalasnu.

U prizemlju, lijevo od centralnog hodnika, u spavaćoj sobi 1 nalazi se bračni krevet sa dovoljno prostora za odlaganje stvari. Desno, kupatilo 1 je vrlo prostrano sa modernim tušem (i veš mašinom). Ostava ispod centralnog stepeništa sa gvozdenom ogradom, koja vodi na 1. sprat.

1. sprat:

Gornja porodična soba je prekrasan, veliki otvoreni prostor sa izlazom na dvije terase sa spektakularnim pogledom. Hrastov parket i ugradna polica za knjige od poda do plafona stvaraju mirno utočište.

Spavaća soba 2: 

Veoma prostrana glavna spavaća soba od 25m2 sa pogledom na Bokokotorski zaliv i izlazom na terasu sa duplim vratima.

Spavaća soba 3: 

Još jedna veoma prostrana dvokrevetna spavaća soba od 19 m2, sa "ugrađenim" modernim ormarom od poda do plafona.

Spavaća soba 4: 

Za smještaj bračnog kreveta sa dovoljno prostora za odlaganje stvari.

Kupatilo 2: 

Veliko, svijetlo moderno kupatilo sa tušem i podnim grijanjem.Montenegro Prospects doo Bar
- Podaci o ponuđačuMontenegro Prospects doo Bar
Poslovni Centar G9, 14/II
85000 Bar
+382 (0)32 322 489
info@montenegroprospects.com
Teritorije koje pokrivamo
CRNA GORA, SRBIJA
image/svg+xml

Pogledajte ponude po grupama:
Investiranje u nekretnine
Kupovina i prodaja nekretnina
Iznajmljivanje ili prodaja zgrada


Podelite: