NavMenu

Kompletna ponuda lične zaštitne opreme - ALBO

ISTIČE: 17.05.2024.
Podeli


BEZBEDNOST - Kompanija Albo, osnovana 1992. godine, vodeći je snabdevač ličnom zaštitnom opremom kompanija i tržišta Srbije. Naš asortiman obuhvata kompletnu ponudu lične zaštitne opreme - radnu i zaštitnu odeću, obuću, rukavice, zaštitu glave, lica, sluha i disajnih oragana. Nudimo i dodatni asortiman - opremu za hitne slučajeve, profesionalne hemikalije za higijenu radnih prostora, papirnu galanteriju i opremu za bezbednost radnog mesta.

SNAGA - Zahvaljujući našim proizvodnim kapacitetima i individualnom pristupu svakom klijentu, nudimo i mogućnost personalizacije radne opreme i njenog usklađivanja sa korporativnim identitetom kompanije. U našem asortimanu možete pronaći sertifikovanu zaštitnu opremu svetski poznatih brendova, kao i privatne robne marke naše komapnije, čime našim kupcima osiguravamo dostupnost najboljih i najadekvatnijih proizvoda koji odgovaraju njihovim potrebama.

Ono što nas čini liderima je naše znanje i iskustvo stečeno radom dugim 30 godina, širina i dostupnost asortimana, kao i savetodavna pomoć kupcima pri odabiru zaštitne opreme, brzina isporuke i kompletna postprodajna usluga. Sve ovo omogućava naš tim od preko 200 zaposlnih koji ima istu misiju, a to je maksimalna bezbednost na radu naših klijenata.

PARTNERSTVO - Naši klijenti su pre svega naši partneri. Cilj naše kompanije je da im pružimo celovito rešenje za bezbedan rad, u svrhu čega obezbeđujemo i neophodne obuke o upotrebi određenih zaštitnih sredstava. Sa našim kupcima razvijamo odnose uzajamnog partnerstva koje nas vodi ka zajedničkom cilju - svetu bez povreda na radu.

Albo d.o.o.

www.albo.biz

Majora Zorana Radosavljevića 347

11273 Batajnica

office@albo.biz

+381 11 78 70 790