ISTIČE: 25.02.2023.

Ambalaža- GRAFIK.NET d.o.o. Zagreb

AMBALAŽA IZVAN OKVIRA


Kada je riječ o proizvodnji i tisku ambalaže važno je znati da ne postoji jedno univerzalno rješenje. Za kompletno organiziranje i optimiziranje proizvodnje ambalaže tvrtka GRAFIKnet ima sve što će vam ikad trebati.


Individualni pristup svakom klijentu, maksimalna personalizacija, savjetovanje i podrška, te vrhunska servisna podrška, kao i kontinuirano ulaganje u izobrazbu stručnog osoblja čine nas jedinstvenima i drugačijima.


Nudimo vam kratki pregled naše ponude u okviru ambalažnog segmenta.


U segmentu konvencionalne opreme koja je ipak najstarija i najraširenija grana proizvodnje otisnute ambalaže spomenuti ćemo naše novo partnerstvo s tvrtkom MPS iz Nizozemske i njihove vrhunske flekso strojeve iz role za tisak etiketa i fleksibilne ambalaže.

Za doradu etiketa iz role nudimo sustave tvrtke GRAFOTRONIC koji su primjenjivi za otiske i iz konvencionalnog i iz digitalnog tiska.Za izradu ambalaže digitalnom tehnikom tiska nudimo strojeve za tisak etiketa iz role, te strojeve za tisak na kartonu i valovitoj ljepenci tvrtke DURST.

ZUND sustavi za rezanje materijala postavljaju standarde kada je riječ o digitalnom rezanju.


Za organiziranje i optimiziranje vašeg kompletnog poslovanja tu je belgijska tvrtka CERM sa svojim procesno učinkovitim softverskim rješenjem za automatizaciju poslovanja, osmišljenim isključivo da može udovoljiti specifičnim potrebama i zahtjevima industrije tiska etiketa, a za offset tiskare u proizvodnji kartonske ambalaže ili etiketa iz arka tu je belgijska tvrtka DATALINE sa svojim već dobro poznatim MULTIPRESS softverom.


Osim tehnološko tehničkih rješenja nudimo i usluge savjetovanja i FOGRA standardizacije kao osnovu za kvalitetnu i kontroliranu proizvodnju ambalaže.

ENGVIEW Package & Display Designer Suite je posebno razvijeni i višestruko nagrađivani programski paket za izradu kutija i POS/POP stalaka.


Ako želite ući u svijet luksuzne ambalaže s atraktivnim maržama u ponudi imamo rješenja talijanske tvrtke ZECHINI. Pod brendom REVOBOX lansirali su liniju strojeva za potrebe ambalažne industrije, namijenjenih poluautomatskoj i potpuno automatskoj izradi luksuznih kutija.


I na kraju krajeva zadovoljan kupac je jedini dokaz kvalitete vaših proizvoda.

Rješenja za vas imamo, na vama je da se informirate i donesete odluke.

Više o kompletnoj GRAFIKnet ponudi možete pročitati na našoj web stranici www.grafiknet.hr


Za sva dodatna pitanja, tu smo za vas. Slobodno nas kontaktirajte!

T: 00385 1 6137 414 / E: grafiknet@grafiknet.hrGRAFIK.NET d.o.o. Zagreb
- Podaci o ponuđačuGRAFIK.NET d.o.o. Zagreb
Trnjanska cesta 114
10000 Zagreb
+385 (0)1 613 74 14
grafiknet@grafiknet.hr
Teritorije koje pokrivamo
BOSNA I HERCEGOVINA (BiH), HRVATSKA, SRBIJA
image/svg+xml

Pogledajte ponude po grupama:
Štampanje
Grafičke i štamparske mašine i delovi
Laserski štampači
Štampači sa mastilom, inkjet
Oprema za grafičke delatnosti i štampanje
Štamparske usluge
Usluge vezane za štampanje
Obrazovanje i edukacije


Podelite: